Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Favoriete product Huub gevelstenen

Het favoriete product van – Huub

Ondanks de vakantieperiode hebben we niet stilgezeten. Zo hebben we een van onze buitendienstmannen gevraagd naar zijn favoriete product en dat is zelfs na de vakantie hetzelfde gebleven. Deze keer vertelt collega Huub jullie meer over zijn favoriete product, gevelstenen. Huub is samen met René onze wandelende Wikipedia als het gaat over gevelstenen. Serieus, deze twee heren weten alles over stenen. Laat ze een foto zien en ze weten welke steen, welke fabrikant en soms weten ze zelfs de fabriek te benoemen. Dat zegt iets over kennis, maar ook over passie!

Aan het woord dus Huub. Gevelstenen zijn er in alle soorten en maten, maar vooral de verwerking is mega belangrijk. Wanneer de gevelstenen goed verwerkt en gedetailleerd zijn, is er nog weinig onderhoud nodig. Gevelstenen zijn ontzettend duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar voor onafhankelijke informatie verwijzen we je graag door naar de nationale milieudatabase. Deze database wordt door een onafhankelijke organisatie opgesteld. Ieder bouwproduct heeft namelijk effect op ons milieu. Deze database geeft meer inzicht over welke keuzes handig zijn bij bouwprojecten.

We zijn niet alleen milieubewust, want het oog wil ook wat. In onze gloednieuwe showroom hangen ruim 600 verschillende sorteringen gevelstenen van diverse prijscategorieën. Je bent van harte welkom om in onze showroom de gevelstenencollectie te bekijken. Wil je er ook écht alles van weten? Dan raden we je aan om een afspraak te maken met een van onze gevelstenenspecialisten.

KOMBI Bouwmaterialen is dealer van alle gerenommeerde fabrikanten en we kunnen u indien gewenst ook voorzien van morteladviezen en dilatatieadviezen. Ook voor gevelstenen die bij uw huidige woning moet passen, komen we graag bij u aan huis met monsterstenen en advies. Of heeft u ergens een huis gezien waarvan u de gevelstenen mooi vindt?! Geef de locatie door en we gaan naar deze stenen op zoek.

Onze showroom is toegankelijk voor iedereen. Dus bent u particulier, aannemer, architect, projectontwikkelaar of gewoon nieuwsgierig, iedereen is welkom in onze showroom!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 5 september 2023