Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Favoriete product Jan

Het favoriete product van – Jan

Het favoriete product van, Jan, onze balieman! Jan is eindverantwoordelijke voor de shop in Uden. Heb jij vragen over producten uit de shop? Dan kun je bij hem terecht! Dus voor onze vraag; ‘wat is je favoriete product?’ heeft Jan dan ook een prachtig product uitgekozen. Namelijk TwinBond Panel, constructielijm voor gevelpanelen. Het is een product wat voor bijna alle gevelpanelen gebruikt kan worden!

TwinBond Panel is een MS polymeerlijm voor het verticaal én horizontaal verlijmen van gevelpanelen. Heb je even? Dit product is namelijk geschikt voor HPL- en vezelcement, aluminiumcomposiet, solid surface, metaal, keramiek, beton én basalt. Daarnaast is de TwinBond Panel zelfs geschikt voor de grootste plaatdiagonalen op de markt. Dus hoe groot de plaat die je wilt verwerken ook is, met TwinBond Panel blijft het zeker plakken 😉

Nog wat voordelen op een rij:

  • Blijvend elastische 1K MS Polymeerlijm
  • Hardt uit in contact met luchtvochtigheid
  • Kwaliteit met KOMO-certificaat

Wat heb je nodig voor het verlijmen van gevelbeplating met TwinBond Panel? De TwinBond Tape, TwinBond WP 1K primer voor achterhout en voor het reinigen van de achterzijde van het plaatmateriaal kun je TwinBond Clean en TwinBond Foam gebruiken.

Het grote voordeel is dat je de dure 2e primer voor de achterzijde van het plaatmateriaal niet meer nodig hebt. Het reinigen van het plaatmateriaal volstaat hiermee. Oftewel minder arbeid en een product dat voldoet aan de hoogste eisen! Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor meer informatie!

Waarom schroeven als je ook kunt lijmen?

Terug naar overzicht

Geplaatst op 30 mei 2023