Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
favoriete product Ronnie tegels

Het favoriete product van – Ronnie

Deze keer hebben we aan een van onze nieuwste aanwinsten gevraagd wat zijn favoriete product is. Je zult het haast niet geloven, want hij is niet meer uit het team weg te denken. Ronnie is sinds januari dit jaar onze showroomman. Hij heeft al menig jaar ervaring in de bouwmaterialenhandel en heeft zijn hart verloren aan tegels. De keuze voor zijn favoriete product is dan ook snel gemaakt, namelijk keramische tegels.

Keramische tegels kies je voor een langere tijd. Het product gaat lang mee, dus het is belangrijk om goede keuzes te maken. De voordelen zijn, gemakkelijk in onderhoud, duurzaam, allergie proof én decoratief. Je kunt er alle kanten mee op! Tegels zijn er in alle soorten, maten en smaken.

Ronnie heeft dagelijks verschillende showroombezoeken, van gevelstenen tot deuren, maar het liefst zoekt hij met je mee naar tegels. Tijdens zo’n showroombezoek is het belangrijk om aan te voelen wat de klant wil en wat voor meubels de klant al heeft.

De laatste jaren zijn tegels in bijna alle vormen, maten, kleuren en prints te verkrijgen. Tegels tot de maatvoering 160×320 zijn geen uitzondering meer!

Overal om ons heen zie je tegels terugkomen, in de sportschool, badkamer, toilet, je kunt niet om tegels heen! Zelfs gevelbekleding en terrastegels behoren inmiddels tot de mogelijkheden. Onze tegelafdeling wordt steeds uitgebreider. Hoe zou dat toch komen… ? 😉 Zo heeft Ronnie ervoor gezorgd dat mozaiek tegels ook zijn toegevoegd aan ons assortiment. We blijven de trends volgen!

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 20 juni 2023