Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Earprotection H-40 PerfectPro

Het favoriete product van – Stijn

Het is de maand van collega Stijn, want aan hem nu ook de eer om meer over zijn favoriete product te vertellen. Zoals jullie hebben kunnen lezen, is Stijn een van onze vaste gezichten aan de balie in Uden. Zo ziet hij van alles voor de professionele bouwer voorbij komen. Naast goed gereedschap weet hij als geen ander dat goede hulpmiddelen ook hartstikke belangrijk zijn. Zijn favoriete product van het moment is de Perfectpro H-40 Earprotection! Sindskort toegevoegd aan het assortiment en niet voor niets nu al een hardloper!

Dit is een ideaal product voor mensen in de bouw die last hebben van veel lawaai tijdens het werk. Zo kunnen ze tijdens hun werkzaamheden toch van eigen gekozen muziek genieten én is het mogelijk om draadloos via de telefoon met anderen te communiceren. Met de Perfectpro H-40 Earprotection kun je:

  • Bluetooth
    Verander je radio eenvoudig in een bluetooth speaker. Via de computer of je telefoon kun je de muziek afspelen die jij wilt luisteren!
  • FM radio
    Voorlopig is FM de wereld nog niet uit. Waar DAB+ nog eens moeite heeft met de dekking in grote gebouwen of verlaten gebieden, kun je nog steeds op FM vertrouwen.
  • DAB+
    De radiozender anno nu. Kraakheldere digitale radio met veel gebruiksgemak luisteren via deze koptelefoon. Even geen dekking? Geen probleem, dan schakel je even over naar FM!

De koptelefoon is uitgerust met een ingebouwde lithium batterij en is oplaadbaar met een USBC kabel. Gewoon een ideaal product voor op de bouw. 

Het product heeft een mooi plekje gekregen op de balie in Uden. Wil je het even testen? Geen probleem, dat regel je samen met Stijn. Maar dan niet schrikken van de muzieksmaak 😉 Uiteraard is dit product ook geschikt om thuis te gebruiken, maar verder blijven wij daar liever buiten.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 21 november 2023