Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Gevelpanelen favoriete product

Het favoriete product van – Teun!

Het favoriete product, terug van weggeweest! En dit keer is Teun Daanen aan de beurt om meer te vertellen over een van zijn favoriete producten. Teun zijn stem zullen jullie wellicht herkennen, want hij is al jaren een van onze trouwe binnendienstcollega’s in Uden. Sinds dit jaar ga je zijn gezicht vaker zien, want hij gaat ook deels de buitendienst bekleden. Genoeg over Teun, terug naar zijn favoriete product! G-10 dakpannen in combinatie met PV panelen van Nelskamp!

De mooiste oplossing wat betreft zonnepanelen, aldus Teun. Bij nieuwbouw heb je namelijk de keuze uit alle opties om je huis te verduurzamen, waarvan dit de meest onopvallende optie is. Opdak zonnepanelen zijn voordeliger, maar zorgen voor een minder esthetisch geheel. De PV panelen vervangen 6 dakpannen, waardoor je uiteindelijk ook minder dakpannen nodig hebt.

Alle voordelen op een rijtje:

  1. Het aansluiten van de PV panelen werkt erg gemakkelijk. Dit komt door het plug and play
  2. Iedere module levert 104 Watt piek op.
  3. Na 10 jaar wordt de opbrengst van 90% gegarandeerd en zelfs na 25 jaar nog 80%!
  4. De PV panelen hoeven niet met haken onder de huidige dakpannen bevestigd te worden, maar zijn uitgevoerd met een ideale waterkering. Dit systeem is dus 100% waterdicht.

Daarnaast mogen we ook nog wel even eerlijk zijn over het aanzicht in Nederland. De laatste tijd worden de daken er niet mooier op, met zoveel opdak zonnepanelen. Terwijl er dus echt wel alternatieven zijn en die verdienen dan ook de aandacht.

Meer dan genoeg redenen om te kiezen voor de PV panelen. Nieuwbouw of dakrenovatie? Kies dan voor de mooiste, maar ook meest onopvallende keuze en ga voor de G10 dakpannen met bijhorende PV modules.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 28 maart 2023