Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Op zwart

In memoriam Wil Cuppen

𝗜𝗻 𝗺𝗲𝗺𝗼𝗿𝗶𝗮𝗺: 𝗪𝗶𝗹 𝗖𝘂𝗽𝗽𝗲𝗻 𝟭𝟵𝟱𝟯 – 𝟮𝟬𝟮𝟮

Afgelopen zaterdag 2 juli bereikte ons het droevige bericht dat één van de medeoprichters van KOMBI Bouwmaterialen, Wil Cuppen, is overleden. Willy, Wil, Wiel, De Cup. Voor vele klanten en leveranciers een memorabele man binnen ons bedrijf.

Een man die als geen ander de taal van het ‘verkopen’ verstond en hiervoor werkelijk de meest unieke en vaak hilarische uitspraken voor aanwendde. En daardoor niet zelden een onuitwisbare indruk achterliet bij een ieder die hem sprak. Zakelijk in het afdwingen van de beste condities voor de klant. Hart op de tong. Maar een echt gevoelsmens als het om zijn gezin, familie en vrienden ging. En een selectief aantal klanten en leveranciers uit de bouwwereld! Want tot op de dag van vandaag, beschouwt hij ook hen als ‘familie’.

Verkoper-pur-sang. Dat is Wil. In hart en nieren, vol overgave.
Gestart als jonge ‘eerste verkoper’ van bouwmaterialen in Odiliapeel bij Braks Bouwmaterialen. Als het even kon 24 uur per dag bouwmaterialen aan de man brengen. Twee telefoons aan het hoofd. Nee is geen optie. Vele jaren later en wijzer in 1995 met compagnon Fons Braks het huidige KOMBI Bouwmaterialen opgezet. Geheel zelfstandig, los van alle grote (internationale) jongens. ‘Doen we heel eenvoudig zo’. Op zijn eigen identieke manier voerde hij de dagelijkse leiding binnen KOMBI Bouwmaterialen. In 1999 wordt daar het toenmalige Van Erp Hout- en Bouwmaterialen aan toegevoegd, het huidige KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode.

Sinds 2014 genoot Wil van zijn pensioen; gezin, kleinkinderen, familie en vrienden, biljarten, huis en tuin, wandelen.
De volgende generatie neemt het stokje bij KOMBI Bouwmaterialen over. Wil besloot bewust te gaan genieten, na die mooie periode van intens actief werkzaam te zijn geweest in de wereld van de bouwmaterialen. Samen met zijn Mia en de jongens. En die prachtige kleinkinderen, zijn grote trots!

Eind 2019 werd er kanker geconstateerd bij Wil. Operaties en behandelingen volgden. En hij bleef positief, immers zoveel om voor te leven! Maar uiteindelijk nam de kanker het over en werd het leven een opgave.

‘Het is goed zo’.

Grote mond, groot hart. Dat typeert Wil. En zo zullen we hem ook herinneren.

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 6 juli 2022