Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Isolatieplaten

Duurzame en efficiënte bouwoplossingen

Bij KOMBI Bouwmaterialen streven we ernaar om uw bouwprojecten te voorzien van hoogwaardige materialen die zowel de functionaliteit als duurzaamheid bevorderen. Onze collectie isolatieplaten vormt hierop geen uitzondering. Of u nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver die energie-efficiëntie hoog in het vaandel heeft, isolatie biedt een effectieve oplossing om het comfort van uw ruimtes te verhogen en tegelijkertijd energie te besparen. Laten we eens nader bekijken waarom deze platen een waardevolle investering zijn en hoe KOMBI Bouwmaterialen u kan helpen bij het kiezen van de juiste isolatieoplossingen.

Isolatieplaten en isolatiemateriaal bij KOMBI Bouwmaterialen

“Efficiënte energiebesparing”

Wat zijn isolatieplaten?

Isolatieplaten zijn stijve panelen die zijn ontworpen om warmteverlies te minimaliseren en thermische efficiëntie te maximaliseren. Ze worden gebruikt om gebouwen te beschermen tegen temperatuurschommelingen en om geluidsoverdracht te verminderen. Onze isolatieplaten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals geëxpandeerd polystyreen (EPS), geëxtrudeerd polystyreen (XPS), minerale wol en PIR-schuim (polyisocyanuraat), waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen en omgevingen.

Voordelen van isolatieplaten

  1. Energie-efficiëntie: Door de thermische weerstand van isolatieplaten wordt warmteverlies verminderd, waardoor uw gebouwen in de winter warmer blijven en in de zomer koeler.
  2. Geluidsisolatie: Naast thermische isolatie bieden deze platen ook geluidsdemping, wat bijdraagt aan een comfortabele en rustige leefomgeving.
  3. Milieuvriendelijkheid: Veel van onze isolatieplaten zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn zelf recyclebaar, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor groene bouwprojecten.
  4. Ruimtebesparing: Isolatieplaten zijn dun en compact, waardoor ze minimale ruimte innemen terwijl ze maximale isolatie bieden.
  5. Eenvoudige installatie: Onze platen zijn ontworpen voor gemakkelijke en snelle installatie, wat resulteert in tijdbesparing en minder gedoe tijdens uw project.

 

Diverse toepassingen

Bij KOMBI Bouwmaterialen bieden we een breed scala die geschikt zijn voor diverse toepassingen:

  1. Dakisolatie: Verbeter de energie-efficiëntie van uw gebouw door isolatieplaten onder het dak te plaatsen, wat warmteverlies door het dak minimaliseert.
  2. Muurisolatie: Isolatieplaten kunnen worden gebruikt om de muren van uw gebouw te isoleren, wat zorgt voor een gelijkmatige binnentemperatuur en lagere energiekosten.
  3. Vloerisolatie: Verminder koude luchtstromen vanuit de grond en verhoog het comfort van uw binnenruimtes met vloerisolatieplaten.
  4. Gevelisolatie: Isolatieplaten kunnen worden toegepast als gevelisolatie om uw gebouw te beschermen tegen de elementen en de energie-efficiëntie te verbeteren.