Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Keralit gevelbekleding

Keralit is een onderhoudsarm gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel de nieuwbouw als voor renovaties. Daarnaast blijft het er jarenlang mooi uitzien, omdat het ongevoelig is voor weersinvloeden. Je hoeft het dus nooit meer te schilderen en je kunt lang genieten van een strakke, afgewerkte woning. Je hoeft sowieso niet te schilderen, want deze gevelbekleding is beschikbaar in meer dan 30 kleuren. Er zit dus vast een kleur tussen voor jou!

Favoriete product kunststof heering keralit gevelbekleding

“Kunststof gevelbekleding waar je jarenlang plezier van hebt!”

Wat is Keralit gevelbekleding?

Keralit gevelbekleding is een kunststof gevelbekleding die veelal wordt gebruikt voor het bekleden van gevels. Het staat vooral bekend om het duurzame karakter. De Keralit gevelpanelen worden gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Daarnaast wordt er bij de productie minder verf gebruikt dan bij andere kunststof gevelbekleding.

Hoe lang gaat Keralit gevelbekleding mee?

De gevelpanelen van Keralit zijn onderhoudsvrij. Keralit gevelbekleding is voorzien van een UV-bestendige toplaag, waardoor de profielen kleurvast zijn. Het is dus niet nodig om ze over te schilderen. Daarnaast zijn de panelen ongevoelig voor schimmels en bacteriën én zullen ze niet kromtrekken door invloeden van vocht of warmte. Keralit geeft maar liefst 10 jaar garantie op de kwaliteit van het product! Gegarandeerd jarenlang woonplezier.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

De gevelbekleding is in meer dan 30 kleuren te verkrijgen, waarbij onderscheid wordt gemaakt in twee series; classic en pure. In beide showrooms van KOMBI Bouwmaterialen kun je alle kleuren bekijken.

Er wordt steeds meer gekozen voor kunststof gevelbekleding, maar toch blijft houten gevelbekleding ook erg mooi. Aan het assortiment van Keralit zijn nu ook gevelpanelen toegevoegd die voorzien zijn van een folie met houtnerfstructuur. De voordelen van kunststof, maar het authentieke uiterlijk van hout.

Favoriete product augustus Heering Keralit
Favoriete product augustus 1
Keralit logo

Levertijd

Keralit wordt geproduceerd en geleverd door Heering Kunststof Profielen B.V. De levertijd bedraagt ongeveer drie tot vijf werkdagen. Voor de exacte levertijden kun je contact opnemen met onze collega’s van de verkoop!