Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Alfred Toonen

Maak kennis met – Alfred Toonen

Op vrijdag is het KOMBIANENDAG. Vandaag op het programma, niemand minder dan Alfred. Bij KOMBI Bouwmaterialen ook beter bekend als ‘Fredje’. Alfred is voor velen een bekend gezicht, want hij heeft inmiddels de meeste bouwplaatsen bezocht van alle collega’s. Lees hier meer over Alfred!

Bij de millenniumwisseling was het ook voor Alfred tijd voor iets nieuws. Sinds januari 2000 is hij namelijk al werkzaam bij KOMBI Bouwmaterialen. Begonnen op de vrachtwagen en daar is hij nog steeds met veel plezier, dagelijks te vinden. Alleen als het regent is het plezier ietsje minder. Deze chauffeur wordt ook vrolijk van zijn route. Dit is met name aan de ‘goeie kant’ van de Middenpeelweg, aldus een deel van onze collega’s die wonen in Beugen, Boxmeer, Oeffelt en Vianen. Ach, kunnen zij ook niks aan doen 😉 De vrachtwagen van Alfred kun je naast de route, herkennen aan de kentekenplaten met de namen van zijn twee jongens erop! Die staan trots voor het raam!

Voordat Alfred bij KOMBI startte, werkte hij als internationale chauffeur in de Fouragehandel. Het begon hem op te breken en toen besloot hij wat verder te kijken. Via onze toenmalige collega Theo Thoonen is hij bij ‘de Cup’ in Oeffelt koffie gaan drinken en al snel daarna is hij gestart. Goei bakkie koffie geweest!

Even wat over Alfred. Hij is een van de collega’s die dus aan de goeie kant van de Middenpeelweg woont. Hij woont samen met zijn partner en twee zoons in Vianen. Wisten jullie trouwens dat de jongens ook regelmatig bij KOMBI te vinden zijn? Ze hebben maar al te graag schoolvakantie, want dan kunnen ze mooi mee aan ’t werk. Hup broodtrommeltje mee, warme chocomel tappen en mee op de vrachtwagen met paps.

Alfred is een actieve collega. Thuis is hij altijd aan het ‘frotten’ en het zal je niks verbazen dat hij dat vaak doet samen met zijn 2 jongens. Lekker aan het klussen of in de tuin. Maar het liefst is hij bezig met zijn eigen tractor en pipowagen, waarmee hij tractorshows bezoekt. Een chauffeur in hart en nieren, maar wel mét het KOMBI DNA. Ja, hij zit graag op de vrachtwagen, maar hij maakt ook altijd tijd om even te socializen met de klant. Dat is belangrijk! Een band opbouwen met de klant, meedenken en natuurlijk een kop koffie zo nu en dan!

Na zo’n drukke dagen is er niets lekkerder dan een koud biertje en een frikadel speciaal. En daarna weer aan de gang! Want hij heeft écht geen zitvlees. Een vakantie bij Fred is dan ook zeker geen zonvakantie aan het strand. Het gezin gaat met de tractor en pipowagen kamperen bij de boer op korte rijafstand van hun huis. De jongens helpen dan de hele dag mee in de tal en Alfred in de werkplaats. Het aller gelukkigste is Alfred dan ook thuis!

Het zal je dan ook niks verbazen dat de grootste droom van Alfred is om een boerderij achteraf te kunnen kopen. Uiteraard met grote schuur, zodat hij (en zijn jongens) al deze hobby’s nog verder kunnen uitbreiden!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 16 februari 2024