Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Ellen

Maak kennis met – Ellen Braks

Vandaag maken we kennis met Ellen Braks, sinds 2005 samen met echtgenoot Ivo van Beuningen, eigenaar en directielid van KOMBI Bouwmaterialen! De functie van Ellen binnen KOMBI zullen we proberen eenvoudig te omschrijven, namelijk zoals ze zelf vaak zegt: ‘werkgelukdeskundige’ 😊. Iedereen binnen Team KOMBI datgene laten doen, waar hij/zij goed in is én daar gelukkig van wordt, dat is haar streven!

Iedere dag gaat ze weer met een grote glimlach richting KOMBI Bouwmaterialen, haar derde kindje. Ellen heeft namelijk samen met Ivo twee prachtige dochters, haar grote trots! En uiteraard is ze heel graag lekker thuis met de meiden, maar stiekem is ze bijna net zo graag op kantoor.

Het enthousiasme is voelbaar. De deuren staan letterlijk open en anders zorgt ze dat ze bereikbaar is. Lief en leed mogen worden gedeeld, want jij blij, wij blij! Wij als collega’s krijgen alle ruimte in ons werk, met als uiteindelijk doel samen verder te groeien, zakelijk, maar zeker ook persoonlijk!

Hobby’s van Ellen zijn kort gezegd ‘huis, tuin en interieur’. Verfje hier, kussentje daar, ze is er maar druk mee. Ook zwaar favoriet is met grote regelmaat heerlijk ergens gaan eten, inclusief goed glas wijn, in fijn gezelschap = topavond! Om in balans (lees: op gewicht..) te blijven is Ellen graag in beweging. Zo kun je haar regelmatig zien wandelen of slaat ze een balletje op de tennisbaan of op de golfbaan!

Hoe je Ellen omschrijft? Een gezellige, aanwezige flapuit. Wil graag vrouwelijk en elegant doen, maar is meer een boerin op hakken. Niet boos wegklikken nu! Dit zijn haar eigen woorden! Zelf willen we dit wel wat nuanceren, want ze ziet er iedere dag tot in de puntjes verzorgd uit. Die heerlijke opmerkingen maken je uniek en hoort ook helemaal bij het KOMBI-DNA.

Waar Ellen een hekel aan heeft? Mensen die zich beter voelen dan een ander. Opscheppen en dikdoenerij, bah! Wees blij met wat je hebt en tel je zegeningen. En misschien nog wel belangrijker, wees ook blij voor een ander. Samen successen vieren! Doen wij bij KOMBI ook! Dan nemen we taart of worstenbroodjes mee. Lekker! Vooral de korst, aldus vegetariër Ellen 😉

We sluiten af met de ambitie van Ellen. Naast de verdere uitbouw van KOMBI Bouwmaterialen, zou Ellen nog weleens een literaire thriller willen schrijven. Hebben jullie al ideeën voor de titel?

Terug naar overzicht

Geplaatst op 7 april 2023