Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Gerard vd Broek

Maak kennis met – Gerard vd Broek

Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we vele toegewijde collega’s. Deze collega is zelfs al sinds 1998 onze rots in de branding: Gerard! Met recht een KOMBI Veteraan te noemen. Lees hier zijn inspirerende verhaal!

Gerard is al sinds 1998 een vertrouwd gezicht bij KOMBI Bouwmaterialen. Hij zag een advertentie in de krant, solliciteerde, en begon vrijwel direct als magazijnmedewerker én invalchauffeur. Toen er tijdelijk geen vaste chauffeur was, sprong Gerard in en hield het bedrijf draaiende. Daarna keerde hij terug naar het magazijn, combineerde het met de afhaalbalie in de shop en de rittenplanning van onze vrachtwagens. Van alle markten thuis, een échte KOMBIAAN! In ons nieuwe pand heeft Gerard zijn huidige rol als voorraadbeheerder opgepakt. Hij is verantwoordelijk voor bijna de gehele magazijnvoorraad, buiten de shopartikelen om.

Gerard woont in het pittoreske Zeeland met zijn vrouw Marjelle. Samen hebben ze drie kinderen: zoon Siem en dochters Elke en Meike. Helaas is hun zoon Siem op 18-jarige leeftijd overleden. Siem werkte ook bij KOMBI als weekendheld. Elke woont samen met haar vriend, en Meike woont nog fijn thuis.

Een grote hobby van Gerard zijn paarden. Hij heeft meerdere paarden thuis en samen met dochter Elke, die fanatiek rijdt, verzorgt hij deze en gaat mee naar wedstrijden. Elk jaar fokt hij een veulentje; een bijzondere hobby die veel liefde en tijd vraagt. Naast zijn passie voor paarden is Gerard altijd bezig in en om het huis. Klussen, wielrennen en tijd doorbrengen met zijn familie zijn z’n favoriete bezigheden. De familie van Gerard zet zich ook in voor goede doelen. Sinds hun zoon Siem aan kanker is overleden, beklimmen ze als gezin de Alpe d’HuZes. Gerard gaat fietsen, Elke en Meike gaan zowel fietsen als wandelen, en Marjelle biedt mentale en fysieke ondersteuning. Het is een bijzonder moment om samen te zijn en Siem te herdenken.

Gerard is lid van de ‘JVC club’, een club van jonge vaders die elke eerste vrijdag van de maand de kroeg induiken voor een pilske en wat ouwehoeren. Met Pinksteren gingen ze vroeger met alle gezinnen een weekend kamperen, nu de kinderen volwassen zijn is het een dagje weg geworden. De gezelligheid blijft, want nog steeds gaan alle kinderen en ondertussen ook de aanhang nog lekker mee.

Hoewel Gerard het liefst thuis is, geniet hij ook van een paar dagen weg. Een stedentripje is meer dan genoeg voor hem. Afgelopen januari maakte hij een onvergetelijke reis naar Lapland met dochter Meike. Ze deden samen allerlei bijzondere activiteiten, wat voor hen beiden een geweldige ervaring was.

Gerard is duidelijk een man met een groot hart, zowel voor zijn werk als voor zijn familie en hobby’s. We zijn trots om hem in ons team te hebben bij KOMBI Bouwmaterialen. Proost, Gerard!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 28 juni 2024