Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Giel van Esch

Maak kennis met – Giel van Esch

De vakantieperiode zit er weer op, dus we gaan weer verder met het voorstellen van onze collega’s. Deze week introduceren we onze buitendienst collega Giel. Veel op de weg en dus op de bouw te vinden. Grote kans dat jij hem weleens onderweg hebt gespot!

Wellicht geen onbekende voor jullie, want Giel is al een aantal jaren actief binnen KOMBI Bouwmaterialen. Eind 2007 is Giel gestart op de verkoopafdeling in Uden. Na circa 1 jaar is hij naar onze locatie in Sint-Oedenrode verhuisd om daar, naast zijn verkoopactiviteiten, ook het team van KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode verder vorm te geven. Giel heeft in de loop der jaren een veelzijdige functie bekleed, met altijd de ‘Verkoop’ als uitgangspunt! Inmiddels is hij ook het vaste aanspreekpunt van onze marketingafdeling en opereert hij veelal vanuit het verkoopteam in Uden.

Wat meer over Giel persoonlijk: Giel woont in Son, samen met zijn vrouw en 3 kinderen. Een grote hobby van Giel is fietsen, zowel wielrennen als mountainbiken en dat doet hij heel (lees: héééél) erg fanatiek. Minimaal 3x in de week, maar een uitdaging zoals 24 uur achter elkaar fietsen gaat hij ook niet zomaar uit de weg! Klussen in en rondom huis doet hij ook graag en dan houdt hij het wel graag netjes. Giel is van de orde en netheid, zowel thuis als op het werk ziet het er altijd spik en span uit. Er zijn wat collega’s die een voorbeeld mogen nemen aan de orde op zijn bureau 😉

Wat Giel het aller gelukkigst maakt is samenzijn met zijn gezin. Zijn vrouw, de kinderen met aanhang, lekker de barbecue aanstoken met een muziekje erbij. Het liefst Nederlandstalig, maar een hitje van CCR en Elvis komen ook regelmatig voorbij.

Giel is een vakantieman, maar dan gaat zijn voorkeur wel uit naar een wat actievere variant. Hij staat dan graag vroeg op voor een fietstocht of een goeie wandeling en dat wordt dan natuurlijk afgewisseld met een terrasje met een biertje of wijntje op z’n tijd. Oostenrijk is zijn lievelingsland, zowel voor de winter- als de zomervakanties. Zijn wens is dan ook om hier een appartementje te kunnen kopen of huren om hier meer tijd door te kunnen brengen op zijn ouwe dagje. Misschien zelfs om daar te gaan wonen om gezond oud te kunnen worden. Mooie voornemens!

Dan even naar de allergieën van Giel. Hij heeft namelijk een hekel aan mensen die niet eerlijk zijn en achter iemands rug om praten of aan klagende mensen. Bij de collega’s staat Giel dan ook bekend als eerlijk, direct, af en toe niet even tactvol, maar wel met de beste bedoelingen. Het kan maar duidelijk zijn, toch?!

Een quote waar Giel helemaal achter staat: ‘Je doet iets goed of je doet het niet.’ Geen halve bak, daar staat Giel niet achter. Kenmerkende eigenschappen zijn dan ook zijn doorzettingsvermogen, vastberadenheid en een juiste mindset. Spijt zal hij niet snel hebben, want zijn keuzes zijn altijd met volle verstand en doordacht. Dus doe je zaken met Giel, dan kun je rekenen op een eerlijk en scherp voorstel. Alles of niets!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 1 september 2023