Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Gijs Bruijsten

Maak kennis met – Gijs Bruijsten

Volgende in de rij KOMBIanen is niemand minder dan Gijs Bruijsten. Onze Gijs, Gijssie, d’n Bruist. De kans is groot dat jij hem al eens bij KOMBI Bouwmaterialen hebt zien rondlopen, want deze man is er altijd op, aan of bij! 

Gijs is sinds 2006 werkzaam bij KOMBI Bouwmaterialen. Begonnen als stagiair op de administratie, maar uiteindelijk heeft hij in de 10 weken stage alle afdelingen doorlopen. Dit vond hij zo leuk, dat hij eigenlijk altijd is blijven plakken. Eigenlijk is Gijs min of meer de alleskunner van de KOMBI. Zo’n beetje alle werkzaamheden heeft hij weleens uitgevoerd, behalve de vrachtwagen besturen. Dat laten we aan onze profs over!

Generalisten zijn fijn, maar laten we het nog even over het specialisme hebben van Gijs. Zijn hoofdtaak is al enkele jaren de boekhouding. Trots lid van de financiële afdeling van KOMBI Bouwmaterialen. Sinds een aantal jaren is daar ook het ICT gebeuren aan toegevoegd, wat hij samen met nog een collega voor zijn rekening neemt. Vergist je niet, want dit is een pittig klusje en daar zijn de laatste jaren alleen maar meer en grotere projecten bijgekomen. Naast deze projecten is Gijs ook eerste lijn als het gaat voor de ICT-dummies onder ons. Werkt iets niet? Geen paniek, Gijs to the rescue!

In zijn eerste werkzame jaren bij KOMBI heeft hij ook een tijdje de verkoopafdeling ondersteund. Hier heeft hij zijn grootste blunder meegemaakt. Ga er even voor zitten: Bestelling: isolatie met sponning randje. Geleverd: Isolatie zonder sponning. Oei, wat nu?! Oplossen natuurlijk én hoe. Op maandag is hij samen met 2 andere collega’s 7,5 km (!) sponning aan de platen gaan maken. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar over klantvriendelijkheid valt niet te twisten. Toch is hij na dit foutje snel weer terug gegaan naar de boekhouding. Waar toch wel de passie van Gijs ligt én waar je hem zelden op foutjes kunt betrappen.

Naast dat hij secuur is, is Gijs ook betrouwbaar en mega sociaal. Hij staat altijd klaar om te helpen. Je hebt je telefoon nog niet op de hoorn gelegd en Gijs komt eigenlijk al de hoek omlopen. Zo is hij als collega, maar hij staat zo ook bij familie en vrienden bekend.

Over de grootste hobby van Gijs hoeft hij (en wij) niet lang na te denken: ‘Bier drinken!’. Hij spuugt er niet in…. Ook is hij fanatiek volleyballer én trouwe supporter van de Formule 1. Bij de volleybalvereniging in Odiliapeel is hij ook een graag geziene gast. Zo is hij lid van de TC, geeft hij training, is hij coach én natuurlijk zelf fanatiek beoefenaar. En wat hoort erbij na een training of wedstrijd? Uiteraard, een lekker biertje! Of meerdere…

Waarschijnlijk heb je het weleens gelezen, maar op donderdag is dé frietdag op locatie Uden. Bovenaan het bestellijstje staat ook al járen lang het pistoletje mexicano en een portie bitterballen. Groot fan van vitamine V, want in het weekend gaat er ook weleens een lekkere döner schotel naar binnen. Lijnen doen we maandag weer!

Zoals gezegd is Formule 1 ook echt een passie van Gijs. Hij kijkt de wedstrijden graag gezellig in de kroeg, maar een grote wens van Gijs is om nog eens een race live vanaf de tribune ergens buiten Europa te bezoeken.

Dan gaan we dit stukje toch maar afsluiten, net zoals Gijs zelf eigenlijk bij zo’n beetje ieder feestje doet. Want feestje? Hij is erbij! Vrijmibo, feestje of uitje, Gijs is aanwezig. Vandaar dat een plekje in de personeelsvereniging hem ook goed staat. Hij is erbij, van begin tot eind, altijd, overal!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 15 september 2023