Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Han Vrolijks

Maak kennis met – Han Vrolijks

Deze week gaan we verder kennis maken met van de verkoopafdeling van KOMBI. Een van de vaste krachten van het team, Han! We stellen hem graag verder aan je voor.

Han is alweer een hele tijd een van de vaste gezichten van het verkoopteam in Uden. Sinds november 2016 is hij werkzaam bij KOMBI Bouwmaterialen op de binnendienst. Via de social media kanalen kwam hij de vacature tegen en benaderde hij vrijwel direct onze collega Teun. Niet heel veel later kwam hij op gesprek en ja hoor, KOMBI DNA aanwezig! De afgelopen jaren heeft Han zich flink ontwikkeld en is een passie voor gevelbekleding ontstaan. Han houdt wel van ‘net iets anders’ en komt af en toe met de tofste ideeën. De nieuwe showroom is dan ook net een snoepwinkel voor hem!

Han woont samen met zijn vriendin Ramona en dochtertje Mara in Boxmeer. Op de woensdagen is hij thuis om leuke dingen met Mara te doen en lekker de (Hannie) huisman uit te hangen. Totaal genieten! Maar hij gaat ook lekker op wat ruigere dingen. Zo is een van zijn hobby’s airsoften. Dit is een schietsport waarbij 2 of meer teams tegen elkaar spelen in verschillende game-modes. In tegenstelling tot paintball ligt bij airsoft de nadruk meer op realisme. Andere hobby’s van Han hebben wielen en hebben te maken met snelheid. Hij gaat graag touren met zijn motor en houdt zijn auto spik en span. Verder is hij thuis ook altijd wel aan het rommelen, zoals alle collega’s ook graag aan het klussen. Of als hij nog tijd over heeft, even lekker gamen of lego bouwen. En dan geen half werk, nee er staan vette legosets in zijn vitrine te shinen in zijn mancave!

Waar je Han nog meer blij mee maakt? Vakantie, dagjes weg of een (motor) weekendje. Zowel wintersport als zonvakanties en dan heeft hij de grote voorkeur voor zijn favoriete land, Oostenrijk. Eerlijk, door zijn enthousiasme ben ik ook aan het overwegen om dit jaar naar Oostenrijk te gaan. Allemaal dure hobby’s, maar Han vindt het ook heerlijk om een dagje op pad te gaan met zijn gezin of ergen een hapje te gaan eten. Af en toe nog een festivalletje meepikken en als je hem kwijt bent, dan staat hij los te gaan bij La Fuente.

Het is een echte levensgenieter. Zo houdt hij er ook van om lekker te eten. Zijn lievelingseten, met stipt op één, spaghetti a la Ramona! Maar een goeie hamburger of ander lekker stuk vlees, yum. Of een bordje friet, maar dan niet zonder een colaatje. Alcoholische versnaperingen zoals een speciaalbiertje, een wit of rood wijntje (uiteraard met borrelplank) op de bank of met vrienden slaat hij ook niet zomaar af.

Zeer gestructureerd en netjes, dat is wat Han wel typeert. Zowel thuis als zijn werkplek is het altijd netjes. Hij heeft dan nog wel eens moeite met de bureaus van die andere collega’s aan de ‘goeie kant van de Middenpeelweg’. Die zijn net wat minder netjes en gestructureerd. Als je Han weleens aan de telefoon hebt, dan weet je dat hij erg ad hoc is. Altijd scherp en houdt er ook wel van om de boel een beetje op de kast te jagen. Jammer dat we bij KOMBI niet zoveel collega’s hebben die daar intrappen. Naast de niet zo nette bureaus van collega’s, kan Han erg slecht tegen weinig slaap. Hem niet bellen als ie aan het slapen is, wordt ie nukkig van. En dan moeten we niet hebben!

De grote wens van Han is een reis naar Lapland, om het Noorderlicht te zien en het dorp van de kerstman te bezoeken. Lijkt hem een fantastische reis tijdens de kerstperiode samen met zijn gezin!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 26 april 2024