Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Helma Vloet

Maak kennis met – Helma Vloet

Deze week weer een van de KOMBI dames aan het woord. Ben je al eens op onze locatie in Uden geweest? Of gebeld? Dan weet je vast wel wie Helma is!

Helma is sinds december 2021 werkzaam bij KOMBI Bouwmaterialen en al niet meer weg te denken! Eigenlijk zou ze in januari 2022 starten, maar ze wilde graag nog op het oude pand in Uden werken. Dat zegt toch al heel veel over haar betrokkenheid! In januari 2022 heeft ze dan ook keihard meegeholpen met de verhuizing en dat is ook wel handig voor ons. Want Helma weet waar alles staat! De combinatie van gastvrouw en facilitair medewerker staat haar dan ook uitstekend.

Na 21 jaar in de benzinepomp te hebben gewerkt, had Ivo de vraag gesteld of ze geen interesse had om bij KOMBI Bouwmaterialen te komen werken. De komst van het nieuwe pand bracht ook allerlei nieuwe functies met zich mee en Ivo dacht dat ze daar perfect tussen zou passen. En dat is gebleken. Gelukkig zag Helma dat zelf ook wel zitten. Je kunt Helma vinden in Uden waar ze regelmatig aan de balie zit. Als gastvrouw ideaal, want daar ziet ze de klanten binnenkomen. Dat vindt ze prettig, want iedereen mag een kopje koffie pakken en die zet ze met veel plezier voor je. Klantvriendelijk 2.0, want wat Helma uitstraalt is gastvrijheid van de bovenste plank. Verder is ze verantwoordelijk voor de eerstelijns telefoontjes, zorgt ze voor de koffievoorraden en kantoorartikelen, stuurt ze het schoonmaakbedrijf aan, is ze verantwoordelijk voor de werkkleding én regelt ze de heerlijke broodjes wanneer er afspraken zijn. Een diverse functie die ze mega flexibel inzet.

Helma woont in Odiliapeel samen met haar man John. Ze heeft twee volwassen kinderen, een zoon en dochter, die beiden op zichzelf wonen. Ze is ook troste oma van Lizzy en Naomi, waar ze één dag in de week vast op past. En trots is ze écht, want we krijgen wekelijks weer de leukste foto’s te zien van de meiden.

Weer een bezig bijtje, want Helma zit écht niet stil. Het is eigenlijk al heel wat dat ze regelmatig bij de balie zit! Dat compenseert ze dan door in de ochtend naar de KOMBI te wandelen. Dat doet ze graag, want ze gaat zelfs de vierdaagse wandelen in het buitenland. Of fietsen, naar KOMBI of gewoon lekker een rondje door de bossen. Je kunt haar ook weleens voorbij zien rennen, want ze loopt ook nog zeer regelmatig hard.

Een sportieve dame, die ook houdt van gezelligheid. Want ze doet graag een koffietje of gaat ergens lunchen. Weekendje weg, vakanties, haar bellen. Maar het liefste gaat ze kamperen. Wandelenschoenen mee en die natuur in!

Het is een feestje dat Helma bij KOMBI is komen werken. Ze is supergastvrij, voor zowel de klanten als voor de collega’s. Ze houdt van het contact met mensen en zorgt graag! Je moet haar tijdens de KOMBI borrels dan ook regelmatig herinneren ook zelf lekker wat te drinken te pakken. Altijd positief en gezellig en dat is zo’n fijne energie!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 1 maart 2024