Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Ivo van Beuningen - maak kennis

Maak kennis met – Ivo van Beuningen

Vandaag maken we kennis met Ivo van Beuningen, sinds 2005 samen met echtgenote Ellen Braks, eigenaar en directielid van KOMBI Bouwmaterialen! De functie van Ivo binnen KOMBI Bouwmaterialen vat zich samen als in: ‘eindbaas’. Inderdaad, Team KOMBI scherp houden; signaleren, investeren, delegeren of in de volksmond commanderen. Datgene doen wat nodig is om KOMBI te laten groeien en bloeien!

Vraag Ivo niet wat hij morgen gaat doen, want zijn agenda is zijn grootste vijand. Doen wat nodig is, vandaag! Morgen weer een dag. Het allerliefst in zijn KOMBI-werkoutfit. Een colbertje, keurige blouse is prima, maar net zo lief die werkbroek en werkschoenen aan. Van een overleg met sjieke bankbazen en leveranciers, hup zo de cabine in voor een ‘skon’ ritje ergens tussen Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.

Geloof het of niet, maar een grote hobby van Ivo is niets minder dan: Bouwmaterialen. Je hoeft hem er echt (bijna) niks meer over te vertellen, pure interesse, vooral als het met ‘hout’ te maken heeft! Als lid van verschillende commissies in de branche is hij goed op de hoogte van wat er leeft. En niet onbelangrijk: Naast de laatste ontwikkelingen en noviteiten die voorbijkomen, wordt steevast afgesloten met een hapje en een drankje. Perfecte KOMBInatie, aldus Ivo! Want als er iemand een bourgondiër is, dan is hij het. Gelukkig voor ons, want hierdoor zijn de jaarlijkse BBQ’s vaak onweerstaanbaar!

Naast die extra ritjes in die gave KOMBI-vrachtwagens, heeft Ivo nog vele andere hobby’s: zijn Harley Fat Boy, tennissen, skiën, golfen, reizen, grasmaaien en autorijden. Maakt niet uit waar naar toe, afstand is niet belangrijk. Lekker cruisen, rondkijken, en niet te vergeten het terrasje tussendoor.

Hoe je Ivo omschrijft? Nuchter, duidelijk en recht door zee. Geen gebruiksaanwijzing voor nodig, het is wat het is. Misschien niet altijd even tactvol, maar eerlijkheid siert de mens. Wars van mode en de laatste fashiontrends, trekt gerust een zomerblouse in de winter aan. Alles behalve belangrijk, maar tot grote frustratie van Ellen.

Als je je afvraagt waar Ivo een hekel aan heeft, dan kunnen we daar kort en krachtig over zijn. ‘Poep und Luft’, zoals wij het vaak omschrijven. Dikdoenerij, opsmuk. Als mensen zich mooier, beter voordoen dan dat ze zijn. Want dat is ook hoe Ivo in het leven staat; what you see, is what you get! Wel zo handig toch?

We sluiten af met de ambities van Ivo. Op werkgebied is dat een 100% score in klanttevredenheid voor KOMBI! Dat is waarin wij onderscheidend zijn en willen blijven. En geloof me, daar zit Ivo bovenop! Privé staat een roadtrip naar Noorwegen hoog op zijn verlanglijstje! Met een serieuze auto… 😉

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 5 mei 2023