Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Collega Jan van Herpen

Maak kennis met – Jan van Herpen

Het is weer vrijdag en hebben een collega geïnterviewd. Deze week is wederom een verkooptopper aan het woord. Ben je weleens bij KOMBI Bouwmaterialen Uden geweest? Dan kan het niet anders dan dat je Jan tegen het lijf bent gelopen (of gefietst). Lees snel verder!

Jan is letterlijk geboren en opgegroeid tussen de bouwmaterialen, zijn ouders hadden namelijk een eigen bouwmaterialenhandel in Heesch. Na enkele jaren aan huis in de bouwmaterialen te hebben gewerkt is hij daarna als assistent bouwmarktmanager begonnen bij een bouwmarkt in Schijndel. Hier heeft hij de nodige ervaring opgedaan, maar uiteindelijk is Jan toch met een schuin oog gaan kijken naar een andere uitdaging. 

Jan kwam een advertentie van KOMBI Bouwmaterialen tegen. Telefoontje, mailtje en diezelfde week kon hij op sollicitatiegesprek komen bij Fons begin 2008. In maart 2008 is Jan gestart op de binnendienst van team verkoop in Uden. Jan heeft deze enkele jaren bekleed, maar toen kwam daar weer de volgende uitdaging om de hoek kijken. Binnen KOMBI moest er iemand op gaan staan om de profshop verder uit te bouwen en deze uitdaging heeft Jan aangepakt. Zo heeft Jan de shop uitgebouwd en verder vorm gegeven. Dit combineerde hij met de afhaalbalie én de showroom. Dat doet hij overigens nog steeds, maar inmiddels hebben we er wel weer wat collega’s bij om elkaar te kunnen ondersteunen.

Even nog een leuk bouwmaterialenfeitje, voordat we verder gaan met Jan zijn verhaal. Dit heeft uiteraard ook met Jan te maken! Zoals jullie hebben kunnen lezen, is Jan opgegegroeid tussen de bouwmaterialen. De vader van Jan is één van de vier oprichters van 4PLUS, de inkooporganisatie waar KOMBI Bouwmaterialen al jaren aan verbonden is. Alsof het zo had moeten zijn!

Jan is een van de weinige collega’s die ook in Uje City woont. Hier woont Jan samen met zijn vrouw en 2 volwassen dochters. Trots, dat issie op zijn gezin. Zijn meiden zijn alles voor hem! Al jaren had Jan de grote droom om een eigen huis te bouwen en deze heeft hij vorig jaar verwezenlijkt!

Zijn grote hobby is fietsen, zowel op racefiets als de mountainbike. Afgelopen jaar heeft hij voor het eerst de Alpe d’Huzes gefietst en voor 2024 staat deze weer op de planning. Deze keer fietst hij samen met zijn jongste dochter en zijn vrouw gaat mee lopen. Verder klust Jan graag in en rondom huis. Met al die kennis in huis, kan dat natuurlijk ook niet anders. Jan weet alles van bouwmaterialen en zéker van alle materialen in de shop!

Waar je Jan nog meer blij mee maakt? Een lekker etentje, goeie lunch en het liefst met een lekker bakje koffie. Of een weekendje weg of op vakantie, maar dan al actief! Samen erop uit (het liefst met de fiets) en daarna uitrusten op een terrasje.

Wij collega’s omschrijven Jan als een klantgerichte, vriendelijke collega met ontzettend veel materiaalkennis. Onze wandelende bouwmaterialen-encyclopedie! Jan is rustig, serieus en sociaal, maar zal niet snel op de voorgrond treden. Maar hij is én blijft het gezicht van de shop in Uden en maakt maar al te graag tijd voor je! Wees welkom!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 8 december 2023