Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Lars

Maak kennis met – Lars van Houtum

Het is weer vrijdag! Deze week weer een verkooptopper die je waarschijnlijk wel eens in Sint-Oedenrode hebt gespot. Maak kennis met Lars!

Lars is sinds september 2021 werkzaam bij KOMBI Bouwmaterialen Sint-Oedenrode. Hij is geen onbekende in de wereld van de bouwmaterialen. Voordat hij bij KOMBI kwam, had hij een vergelijkbare functie, maar dan in de circulaire bouwmaterialen. Dit wil zeggen dat hij gebruikte bouwmaterialen een tweede leven gaf. Harstikke gaaf, maar ergens zocht Lars toch ook een nieuwe uitdaging. Hij zag de openstaande vacature voor verkoop binnendienst voor de vestiging in Sint-Oedenrode en besloot toch maar eens een kop koffie te drinken. Ja, die koffie weer he! Drie keer raden hoe dat gesprek is gegaan 😉 Harstikke blij met zo’n enthousiasteling erbij én dan is hij ook nog eens gespecialiseerd in kanaal- en breedplaatvloeren!

Lars woont samen met zijn partner Fleur in Schijndel, waar hij is geboren en getogen. Verder is Lars een fanatieke sporter én is het echt een gezelligheidsdier. Zo is hij fanatieke voetballer, al van kleins af aan, inmiddels van een (hoe kan het ook anders) vriendenteam, zowel op het veld als in de zaal. Het zal je niet verbazen, maar een potje voetbal kijken doet hij dan ook graag. Zowel van zijn cluppie Ajax als andere wedstrijden. Om het nog wat sportiever te maken, hij loopt ook regelmatig hard. Ohja, wintersport niet te vergeten. Een prachtige combinatie van actief op de latten en daarna aan de borrel tijdens de apres ski. Verbaast ons niets! Sport + Gezelligheid = Lars.

Zoals je kunt lezen is Lars een bezige bij én heeft hij veel affiniteit met sport. Hoe hij er tijd voor heeft, moet je niet aan ons vragen, maar naast zijn fulltime baan bij KOMBI, heeft hij nog een eigen webshop in de voetbal- en padelmaterialen.

Al dat sporten mag ook best gecompenseerd worden. Zo gaat hij graag een pilsje pakken met zijn vrienden. Op het terras, in de voetbalkantine of op een festivalletje. Hij is er graag bij! Maar lekker op vakantie gaan met zijn Fleur doet hij ook graag. Een terrasje in de zon, maar natuurlijk wel afwisselen met een stukje fietsen of wandelen om de omgeving te ontdekken. Vooral niet te lang stilzitten of niks doen!

Zijn collega’s omschrijven hem (niet voor niks) als een gezellige, fijne kerel met goeie humor. Hij is graag onder de mensen en af en toe ook een tikkeltje prettig gestoord. Perfect KOMBI!

 

 

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 12 april 2024