Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar
Marcel Vogels, collega van de week

Maak kennis met – Marcel Vogels

Het is weer tijd om iemand voor te stellen. Deze keer het woord aan Marcel Vogels, een van onze magazijnkanjers in Sint-Oedenrode! Is het je al eens opgevallen dat het magazijn in Sint-Oedenrode altijd spik en span is? Nou, dan lees maar eens verder, dan leggen we het je uit!

Sinds juli 2011 is Marcel werkzaam in het magazijn van KOMBI Bouwmaterialen. Of zoals we hier intern zeggen, in Rooi. De zoektocht van Marcel verliep vrij vlekkeloos. Er stond een vacature in het lokale krantje, Marcel is gaan solliciteren en werd vrijwel direct aangenomen. Als het goed voelt, waarom wachten? Marcel helpt onze afhaalklanten met het laden van bestellingen, zet bestellingen klaar en helpt bij het laden en lossen van bouwmaterialen. Flink sjouwen, maar altijd met goede zin!

Marcel is getrouwd en heeft twee kinderen waar hij natuurlijk graag leuke dingen mee gaat doen. We hebben meerdere fanatieke voetballiefhebbers, maar Marcel behoort toch zeker tot de top 3! Na jarenlang zelf te hebben gevoetbald, heeft hij zijn voetbalschoenen alleen nodig als trainer van een jeugdelftal. Samen met zijn zoon heeft hij al heel wat jaren een seizoenskaart van Ajax en probeert zowel de uitwedstrijden in Nederland als de Europese wedstrijden (zowel thuis als uit!) mee te pikken van zijn favoriete club. De liefde voor Ajax is toch wel bijzonder, aangezien hij onder de rook van de Eindhovense club woont en zijn eigen vader zelfs twee wedstrijden in het 1e van PSV heeft gespeeld. Logisch dat hierdoor de liefde voor voetbal is ontstaan.

Naast voetbal, vindt Marcel het ook heerlijk om op zonvakantie te gaan, een weekendje weg, een avondje naar het theater of brengt hij graag een bezoekje aan de bioscoop. Met bier maak je hem niet blij, maar een glaasje fris of wat zwaarders zoals een amaretto cola vindt hij heerlijk!

Wij kennen Marcel als een fijne, rustige collega. Hij houdt van orde en netheid! Zet hem op de veegmachine, lekker muziekje op en hij neuriet lekker mee. Helemaal in zijn hummetje en helemaal op zijn plek in Rooi. Het is fijn om veel klanten te kennen, allemaal bekenden uit de omgeving, lekker gemoedelijk en daarmee klantvriendelijk ten top!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 1 juni 2023