Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar
Piet van Asseldonk, collega van de week

Maak kennis met – Piet van Asseldonk

Het is weer vrijdag, dus tijd om verder kennis te maken met team KOMBI! Vandaag het woord aan Piet van Asseldonk, teamleider van KOMBI Bouwmaterialen vestiging Sint-Oedenrode. Daarnaast is Piet ook onderdeel van het verkoopteam. Schone taak aan hem om de hele dag meerdere (padel)ballen hoog te houden. Maar secuur als hij is, gaat dit hem uitstekend af!

 

Sinds 2019 is Piet zelf officieel onderdeel van ons team, maar hij is al sinds 2002 bij de personeelsfeestjes aanwezig. Zijn vrouw Heidi is al 20 jaar een van onze vaste krachten en nog steeds van grote waarde. Er is geen personeelsfeest voorbij gegaan waar de vraag niet is gesteld. Wanneer kom jij nou eens bij KOMBI werken? Piet heeft eerst zelf op de bouw gewerkt en is daarna bij een collega handelaar aan de slag gegaan. En dan kwam daar toch het moment dat hij de overstap heeft gemaakt naar KOMBI Bouwmaterialen, want kennis over de bouw en bouwmaterialen heeft hij inmiddels genoeg opgedaan! Niet voor niks dus dat hij een goede toevoeging is van het binnendienst team. En als je vragen hebt over deuren, dan moet je bij Piet zijn!

 

Piet woont samen met Heidi en hun twee dochters in Mariaheide. Naast een drukke baan heeft Piet ook een druk en zeer actief sociaal leven. Zo is hij coach van het korfbalteam van zijn dochters en is hij zo’n 3 tot 4 keer in de week op de padelbaan te vinden. Maar ook darten, kaarten, met vrienden en voetbal kijken (uiteraard in combinatie met een pilsje) behoren ook tot hobby’s die hij regelmatig uitoefent.

 

Je kunt het je haast niet voorstellen, maar ook met spelletjes is Piet bloedfanatiek. Zo kon hij zijn dochters vroeger toen ze klein waren al niet laten winnen tijdens een potje mens-erger-je-niet. En nu kan hij dat nog steeds niet. Dat fanatisme uit zich wel zeer positief in zijn werk. Hij gaat geen uitdaging uit de weg!

 

Naast al deze sportieve, fanatieke bezigheden houdt Piet ook van luxe kamperen, fijne vliegvakanties of (ja, toch weer sportief) wandelweekendjes weg. Gelukkig kan hij door alle calorieën die hij verbrandt ook een andere hobby met regelmaat uitvoeren, namelijk lekker uit eten gaan!

 

Hoe wij als collega’s Piet zien? Een rustige, vriendelijke en betrouwbare collega. Nooit chagrijnig en altijd bereid om even samen te zitten en de tijd te nemen. Altijd vol goede ideeën en enthousiasme!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 17 mei 2023