Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Rene Ceelen

Maak kennis met – René Ceelen

Deze week op onze planning, collega René Ceelen, oftwel Ceel. Voor het merendeel van jullie heeft hij waarschijnlijk geen introductie nodig, want hij is al meer dan 20 jaar een van de vaste gezichten van team KOMBI! Vandaag leren we hem nog een beetje beter kennen!

Al zijn hele leven is René woonachtig in Oss, waar hij samen woont met zijn vrouw Miranda en zijn 3 (volwassen) kinderen Tom, Vince en Elise. Zijn oudste, Tom, woont inmiddels samen met zijn vriendin in Heesch, maar de andere 2 kinderen wonen nog gezellig thuis.

René is vanaf 2002 werkzaam bij KOMBI Bouwmaterialen. Aangenomen als verkoop buitendienst en deze functie bekleed de Ceel nog steeds! Voordat hij bij KOMBI aan de slag ging, werkte hij 11 jaar (inter)nationaal in de agrarische sector. Met opgroeiende (toen nog kleine) kinderen werd zijn werk steeds moeilijker te combineren. Toen kwam de advertentie van KOMBI voorbij. Daar heeft hij daar direct op gesolliciteerd en zo geschiedde. Dit werk doet René nog steeds met veel plezier en we kunnen inderdaad wel stellen dat de passie er nog steeds vanaf straalt!

Voor zijn klanten én voor zijn collega’s staat hij klaar, altijd, maar dan ook écht altijd. Op het gebied van de bouw, maar zeker van bouwmaterialen kun je hem niks wijsmaken. Als je het hebt over een (snel)wandelende encyclopedie de heb je het over de Ceel. Ook zijn klantengroep is erg divers. Van aannemers en timmer-, klus en onderhoudsbedrijven tot bedrijven in de agrarische sector, maar ook de particulier kan bij hem terecht. En bij iedereen geeft hij precies dat advies wat nodig is, soms zelfs nog een beetje extra advies. Want als René over bouwmaterialen kan praten, dan houdt hij niet zomaar op 😉  Het adviseren van de juiste materialen staat niet voor niks hoog in het vaandel en is iets wat hij als geen ander kan. Wij kennen niet veel mensen in de branche die kundiger zijn dan onze Ceel.

Waar René blij van wordt? Nou, een mooi stukje vakwerk in het metselwerk. Ik citeer: ‘Een stukje metselwerk in kruisverband, dat vind ik écht mooi om naar te kijken!’. Van je hobby je werk maken! Als het gaat om zijn hobby’s dan is klussen daar zeker eentje van. Zo heeft hij al 2 keer een eigen huis gebouwd. Welk metselwerk denken jullie dat er is gebruikt?

Als je René een beetje kent, dan zal het je niet verrassen dat René geen stilzitter is. Ook thuis is hij altijd bezig. Tuinieren, klussen of lekker wandelen met de hond. Hij heeft zelfs al meerdere malen de Kennedy Mars gelopen. Een tocht waarbij je 80 km moet lopen in uiterlijk 20 uur. Benieuwd naar de snelste tijd van René? 11 uur en 25 minuten schoon aan de haak. We zeggen weleens gekscherend dat je de auto al van het terrein ziet rijden en dat dan pas de deur in het slot valt, zo snel dat de Ceel is. Niks van gelogen!

René houdt van snelle dingen. Zo is hij hartstikke blij met zijn auto en vindt hij het heerlijk om eens een stukje te rijden op zijn motor. Natuurlijk wel met een tussenstop, want een heerlijk terrasje slaat hij niet zomaar over!

Het favoriete vakantieland van René is Amerika. Dat land heeft hij dan ook al 4 keer bezocht! Één keer met het hele gezin en de andere keren samen met zijn vrouw, Miranda. Een land wat ook hoog op zijn favorietenlijstje staat en wat ietsje dichterbij is, is Oostenrijk. Lekker schnitzeltje, pilsje erbij! Ook hier is hij al meerdere keren geweest voor zowel de wintersport als in de zomermaanden waar hij dan natuurlijk een heerlijke (snelle) wandeling maakt!

Meer dan kundig, betrokken en klantvriendelijk, onze Ceel. Bij KOMBI hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Als iemand daar het perfecte voorbeeld van geeft, dan is dat René. Open, eerlijk, oprecht en een hart van goud. Zeker weten dat zowel klanten als vrienden familie hem zo omschrijven. Maar ook zeker door collega’s wordt hij meer dan gewaardeerd! We hopen nog veel van je te mogen leren, René!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 3 mei 2024