Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Rick vd Laar, collega van de week

Maak kennis met – Rick van de Laar

We stellen je graag voor aan een collega die al vele jaren van vaste waarde is voor KOMBI Bouwmaterialen. Deze week niemand minder dan Rick vd Laar! Hij draagt meerdere KOMBI petten en die staan hem allemaal beeldig. Zo is hij onder andere onderdeel van de binnendienst, maar dat dekt zeker niet de lading van al zijn neventaken.

 

Rick is sinds 2007 al onderdeel van team Rooi. Gestart in de functie van verkoop binnendienst, maar inmiddels is hij ook medeverantwoordelijk voor het voorraadbeheer, is hij preventiewerker en druk bezig met het opzetten van ons nieuwe CRM systeem, met een mooi woord noemen we dat een key-user! Dus eigenlijk is hij bezig met alles wat met bouwmaterialen en KOMBI te maken heeft, oftewel van alle markten thuis.

Rick woont in het mooie Boekel, is getrouwd en vader van twee kinderen. Rick is zo’n stoere vader! Hij zit namelijk al jaren bij de vrijwillige brandweer in Boekel. Dus bij brand of andere calamiteiten in Boekel en omgeving, dan gaat zijn pieper af en mag hij hulp gaan bieden. De redder in nood! Past zeker in het straatje van een goeie preventiemedewerker. Hebben wij effe geluk!

Verder is Rick actief in de carnavalsvereniging als lid van de raad van 11, dus bel hem niet op woensdag na carnaval, dan moet hij echt even bijkomen. Niet te lang, want dan verveelt hij zich alweer. Want ja, ook Rick zit niet stil. Overige hobby’s van Rick zijn voetbal kijken en op vakantie gaan.

Je kunt het wel merken als Rick een dagje vrij heeft, want dan is er vaak wel wat meer rust in de tent. Bij KOMBI Bouwmaterialen staat Rick dan ook bekend als iemand die altijd goei zin heeft en vooral goed is in ‘slap zeveren’. Wist je dat hij de hele busreis van Rotterdam tot Sint-Oedenrode door de microfoon heeft volgepraat en gezongen?! Natuurlijk vinden we dat vooral kei gezellig! Een fijne, betrouwbare en super (klant)vriendelijke collega.

 

Rick maak je blij met vis, vooral een goeie zeetong! Lekker pilsje erbij, of speciaalbier of soms zelfs een lekker wijntje! Typerend voor Rick, vooral niet te moeilijk doen! Goed is gewoon goed!

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 30 juni 2023