Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Ronnie van Grinsven

Maak kennis met – Ronnie van Grinsven

Vrijdag, KOMBIANENDAG. We stellen graag een van onze nieuwere gezichten voor, maar waarschijnlijk is het voor velen van jullie al een bekende. Deze week stellen we graag aan jullie voor, Ronnie!

Sinds januari 2023 is Ronnie werkzaam bij KOMBI Bouwmaterialen. Sinds de opening van het nieuwe pand in Uden zijn we al flink aan het veranderen geslagen. Dat moet ook wel met zo’n tof, nieuw, groot pand! Meer voorraad, beter afhaalmagazijn, nóg professionelere en grotere shop en als klapper op de vuurpijl een showroom waar je u tegen zegt. Al snel werd duidelijk dat we ook echt een topper nodig hadden voor de showroom. De vacature van verkoopadviseur showroom kwam online, Ronnie zag, kwam op de koffie en overwon. Deze functie is Ronnie namelijk op het lijf geschreven. Je kunt hem écht alles vragen over tegels, deuren, deurbeslag en noem maar op! Sinds zijn komst hebben we ook nog meerdere prachtige merken mogen toevoegen aan de showroom en op dit moment wordt ook hard gewerkt in Sint-Oedenrode om de showroom te vernieuwen.

Dan wat meer over Ronnie, oftwel ‘de Beuker’. Een prachtige bijnaam die hij al een jaar of 20 heeft. Deze naam draagt hij dan ook met trots op zijn dartshirt! De bijnaam heeft hij te danken aan zijn mentaliteit. Want hij gaat áltijd door, DOORBEUKEN! Inmiddels is deze naam ook bekend binnen KOMBI en we kunnen niet anders dan deze bijnaam bevestigen. Zijn agenda is rammetje vol en beukt alle offertes zelf weg. En denk je dat je hem hierover hoort? Nope, doorbeuken!

Ronnie woont in Veghel, samen met zijn vriendin Hanneke en dochters Lana en Ella. Zijn hobby’s zijn kickboxen (gaat niet altijd zonder slag of stoot) en darten. Fietsen is niet per sé een hobby, maar Ronnie komt iedere dag met zijn fiets van Veghel naar Uden (en terug). Door weer en wind! Daarnaast is Ronnie ook een échte Bourgondiër. Lekker uit eten met de familie en dan met een heerlijk (speciaal) biertje on the side.

Je werkt met bouwmaterialen of je werkt met bouwmaterialen. Want zoals vele collega’s is klussen ook iets wat Ronnie graag doet. Zijn huidige woning wordt in fases verbouwt en dat doet hij veelal zelf. Ruimte voor ruimte. En als er dan nog tijd over is, gaat hij graag lekker weg. Vakantie, weekendje weg, maar dan wel lekker bezig zijn. Niks doen past hem zéker niet.

Waar we als collega’s ook vrij snel achter kwam, is dat Ronnie een muziekliefhebber is. Zo houdt hij van Folkmuziek. Bruce Springsteen heeft een album opgenomen in Ierland is deze stijl en daar wordt hij helemaal blij van. Of de band The Pogues met hun Ierse rock/Folkpunk. De band die zeker niet mag ontbreken in dit rijtje is NORMAAL. Hij is fan vanaf de kleuterklas. Geloof je het niet? Er zijn foto’s als bewijs!

De collega’s omschrijven Ronnie als vakbekwaam, rustig en geduldig en hij staat iedere klant netjes te woord. Niet voor niks dat die showroom als een malle aan het lopen is, een echte professional! Ook binnen het team is Ronnie een fijne aanwinst. Op kantoor rustig zijn werk aan het wegbeuken, maar let op, want hij is messcherp. Zijn opmerkingen zijn áltijd raak en zeer geschikt op de vrijdagmiddagborrel. Niet voor niets ook daar een graag geziene gast!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 14 maart 2024