Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Stijn Janssen

Maak kennis met – Stijn Janssen

Deze week is een van onze ‘jongste’ aanwinsten aan het woord. Wanneer je op onze locatie in Uden bent geweest de afgelopen jaren, dan kan het niet anders dat je Stijn al eens hebt gezien. Gestart als weekendheld en inmiddels een van onze vaste krachten. Hoe dat is gelopen, lees je hier verder. 

Binnen no time had onze Stijn een mooie bijnaam te pakken. Bij collega’s is hij namelijk beter bekend als ‘Sloef’. Wisten jullie dat goed schoeisel ontzettend belangrijk is?! Stijn inmiddels wel. Zo kwam hij werken met iets te grote schoenen, daardoor kon ie z’n voeten niet lekker omhoog krijgen en door ons magazijn slo(e)fte. Sindsdien heeft hij de bijnaam Sloef gekregen. Gelukkig zijn we onlangs voorzien van nieuwe werkkleding, inclusief schoenen, dus van sloefen is geen sprake meer en is hij eigenlijk gewoon weer Stijn. Alhoewel… Sloef bekt gewoon lekkerder. 

Stijn is sinds 2020 werkzaam bij KOMBI Bouwmaterialen. Begonnen als weekendheld in het magazijn en sinds januari dit jaar versterkt hij het verkoopteam van Uden als shopmedewerker. Kom je materialen afhalen? Advies nodig? Vraag Stijn! Samen met Jan zorgt hij ervoor dat de profshop in Uden er altijd picobello uitziet en dat alle materialen op voorraad zijn (en blijven)!

Als je vragen hebt over duurzaamheid, dan ben je bij Stijn aan het juiste adres! Een win-win situatie, want hier ligt ook echt de interesse van Stijn. Niet voor niks dat hij aanvoerder is van het nieuwe hoofdstuk: KOMBI GROEN! Stijn denkt mee in duurzame processen en producten en zorgt dat we dit actief aanbieden vanuit KOMBI.

Sloef is een van onze jonkies. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al jaren dikke verkering. Wel woont hij nog gezellig thuis in Mill bij pap, mam en zijn broer. In zijn vrije tijd is hij regelmatig te vinden op het voetbalveld, maar hij bezoekt ook graag een festivalletje met vrienden. Een biertje gaat er dan ook altijd wel in. Of lekker uit eten gaan met zijn meissie of op vakantie gaan zijn dingen die hij graag doet.

Je zou zeggen dat hij amper tijd overhoudt, maar onze Stijn is een bezig bijtje. Ondernemen is namelijk écht zijn ding. Dus als hij een uurtje over heeft, gaat hij op zoek naar handel. Van wc-wagens tot struisvogels en groene wanden. Stijn wil vooruit, altijd! Stilstaan is geen optie, want er is altijd wel iets te handelen of iets te verbeteren. En dat brengt hij ook mee naar KOMBI.

Als je weleens in de profshop van KOMBI Uden bent geweest, kan het niet anders dan dat je tegen zijn grote glimlach aan bent gelopen. Stijn is (bijna) altijd vrolijk en sociaal. Je kunt hem dan ook niet snel chagrijnig krijgen! Dat gaan we ook niet proberen, want we houden het liefst met z’n allen de postiviteit erin. Heb je hulp nodig, dan Stijn bellen. Hij heeft het altijd goed voor met de ander. Een vriendelijke, open en behulpzame jongen onze Sloef!

Wisten jullie al dat Stijn van lekker eten houdt? De pauzes heeft hij nodig om zijn bakken salade of kwark (uiteraard met wat pitloze mandarijntjes) te nuttigen. Maar je kunt hem zeker ook wakker maken voor een lekkere pizza, broodje bapao of een goei frietje … Op donderdagen neemt hij zingend de bestelling vol vitamine V aan. De vrijdagen sluiten we zoals jullie wellicht weten af met een lekkere hertog jan en pakt onze Stijn wijs een radler 0.0! Maar daag hem tijdens een personeelsfeestje niet uit om een biertje te atten. Die is binnen no time leeg… en zijn shirt is binnen no time nat. Vul zelf maar in verder 😉 Met Stijn kun je lachen, maar het allerbelangrijkste, hij staat altijd voor je klaar en zeker voor de klant!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 10 november 2023