Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Teun Daanen

Maak kennis met – Teun Daanen

Deze week is weer een verkooptopper aan het woord. Inmiddels alweer de nodige jaren één van de vaste gezichten op de binnendienst, Teun Daanen! Nee, geen Daan Teunen, maar we snappen dat het verwarrend kan zijn. Binnen het verkoopteam is hij zich volop aan het ontwikkelen, dus lees snel verder!

We gaan even terug in de tijd. In 2015 is Teun gestart met de bouw van zijn huidige huis in Beugen en kwam als klant in aanraking met KOMBI Bouwmaterialen. We beginnen dus meteen goed, want als je een huis gaat bouwen dan is KOMBI het uitgangspunt. Teun stond dus al met 1-0 voor, voordat hij ging solliciteren. Toen dus nog als klant, zag hij dat er bij KOMBI een vacature open stond en daar had hij wel oren naar. De volgende stap was het telefoontje naar Stan Cuppen om even te checken of het zin had om hierop te solliciteren. Jullie kunnen het antwoord van Stan wel raden, want we zijn inmiddels 8 jaar verder.

Teun is begonnen op de binnendienst, waar hij met name gespecialiseerd is in dakmaterialen. Uiteraard kun je ook vragen stellen over andere bouwmaterialen, daar weet hij ook alles van! Zo niet, dan hebben we natuurlijk een team van specialisten binnen de verkoopafdeling van KOMBI Bouwmaterialen. Want dat kan Teun zeker, samenwerken! Overlegje hier, afstemmen daar, altijd klaarstaan voor klant én collega’s. Naast zijn binnendiensttaken, is Teun momenteel ook wat meer klanten buiten aan het bezoeken. Een mooie duo-functie, waarin Teun de commerciële kneepjes van het vak nog meer leert kennen!

Teun woont samen met zijn partner en 2 dochters in het mooie Beugen. Zijn hobby’s zijn voetbal (kijken!), darten en bezoekt hij regelmatig een festivalletje. Hardstyle is écht zijn ding, maar andere muzieksoorten kan hij ook waarderen. Denk aan Pearl Jam, Muse, Prodigy en Metallica. Hij is overigens niet zo van de Duitse hitjes op de vrijdagmiddag. Teun heeft ook nog een interessante, maar vooral dure hobby. Hij is gek op schoenen en dan in het bijzonder de  Nike Air Max 1, in allerlei verschillende kleuren en materialen.  

Naast een fijn gezinsleven en druk sociaal leven, is Teun ook écht een bezig bij. Wist je dat hij samen met een aantal vrienden sinds 2012 een festival in Vlieringsbeek organiseert? Inmiddels een échte naam in het lijstje van de festivals, namelijk ‘Outlands’. Hier treden nationale én internationale artiesten op. Samen met deze groep vrienden, maar ook de rest van de vriendengroep en familiekring organiseren ze dit prachtige festival. Volledig in eigen beheer, dus je kunt je voorstellen dat hier een heleboel tijd in zit. Organiseren zit in zijn bloed, want zo is hij ook lid van de personeelsvereniging van KOMBI en organiseert hij het knakworstrennen tijdens de carnaval in Beugen.

Teun is eigenlijk altijd wel blij, maar met sushi, lasagne of een speciaalbiertje maak je hem nog blijer! Of een lekker coca colaatje! Daar maakt hij vooral zijn partner ook blij mee, mits hij deze op een zaterdagavond een aantal tussendoor drinkt 😉

Teun is ontzettend sociaal, soms iets te, want tijd voor anderen maakt hij altijd! Zijn vrienden en collega’s beschrijven hem als een loyale, betrouwbare vriend, die altijd voor je klaarstaat.  Soms een beetje koppig en makkelijk op de kast te krijgen, maar dat vinden we juist zo leuk aan hem! Een gouden maat met zijn hart op de tong. Teun is niet bang om zijn mening te delen, die kan soms een beetje lomp zijn maar altijd met de beste bedoelingen. Verstand komt met de jaren, aldus zijn vrienden. 

We sluiten af met dé werktip van Teun: ‘Zorg dat je plezier in je werk hebt, dan is het echt veel leuker!’ En volgens ons heeft Teun veel plezier. Zowel in zijn werk, als op het werk én daarbuiten. Hopelijk kunnen we vele jaren samen plezier maken!

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 24 november 2023