Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Toine Bos

Maak kennis met – Toine Bos

De collega die we deze week gaan voorstellen, heeft wellicht geen introductie nodig. Een van onze trouwe collega’s die zich al jarenlang inzet voor KOMBI Bouwmaterialen, Toine Bos! Bij ons ook bekend als Opa Toine. Je ziet hem vast weleens rondscheuren in ons magazijn of ja, in onze shop. 

Sinds het begin van de zero’s is Toine werkzaam bij KOMBI Bouwmaterialen. Precies op de decenniawisseling 😉 Voorheen werkzaam bij Houthandel van Engeland. Op een zaterdagmiddag was hij niet klaar met werken en werd hij thuis gebeld. De woorden die door de telefoon klonken: ‘Toine, gij moet bij men komme werke!’ Klinkt goed, dus Toine ging maar eens ‘buurten’ en zo geschiedde.

De eerste jaren was Toine werkzaam als vrachtwagenchauffeur, maar later is hij in het magazijn van KOMBI Bouwmaterialen Uden gaan werken. Daar heeft hij op ieder denkbaar vlak het magazijn kunnen versterken. Sinds de opening van het nieuwe pand op het Jagersveld in Uden is Toine samen met nog één collega verantwoordelijk voor de inkomende goederen. Materialen worden door hem ingeboekt en op de juiste locatie gezet. Daarnaast is Toine preventiemedewerker voor locatie Uden. Dat wil zeggen dat hij verantwoordelijk is voor de veiligheid. Niet voor niets dat Toine ook een van onze BHV-ers is. Dus met Toine in tha building, hoef je je geen zorgen te maken over je veiligheid! Geloof me, hij is er nauw aan! En dat hoort ook!

Je hebt hem vast weleens in het magazijn of op de parkeerplaats voorbij zien scheuren in zijn blauwe bakkie. Heb je dan ook al goed gekeken naar de kentekenplaat? ‘Opa Toine’ staat erop. En dat is natuurlijk niet voor niets. Toine heeft een lieve vrouw, 3 volwassen en minstens zo lieve kinderen en inmiddels is hij ook trotse opa van 4 toppers van kleinkinderen waar hij graag leuke dingen mee doet.

Naast werken bij KOMBI heeft Toine ook nog eens een druk sociaal leven. Zo is het een echte voetballiefhebber en fanatiek supporter van zijn cluppie Ajax. Hij is veel op de voetbalclub in Volkel te vinden, waar hij op dit moment leider is van de veteranen. Net zoals bij KOMBI heeft hij ook bij RKSV Volkel verschillende functies bekleed. Maar zijn favoriete onderdeel is de 3e helft, natuurlijk onder het genot van een lekker pilsje. Hij houdt het niet alleen bij voetballen, ook dart hij wekelijks met een club vrienden voor de gezelligheid en uiteraard met een pilsje erbij.

Naast al het sporten hoort ook ontspanning. Dat doet hij door lekker op vakantie te gaan met zijn vrouw, van weekendjes weg tot verre reizen. Zo heeft hij zelfs de andere kant van de wereld bezocht! Voor 2024 staat Australië nog een keer op de planning. Ook de westkust van Amerika staat nog op zijn lijstje.

Ook luistert hij graag naar (goeie) muziek, bezoekt hij regelmatig concerten, ja, weer met een pilsje. Onder goeie muziek verstaat hij Bryan Adams, Bruce Springsteen, U2, Simple Minds etc. etc. Wat hij ook nog erg leuk vindt om te doen is samen met zijn schoonzoons aan de slag te gaan met de Dutch Oven, een gietijzeren pan die je in een driepoot boven het vuur hangt. Ze maken de lekkerste dingen, van een goei stukske vlees tot stoofschotels. Ook daar hoort natuurlijk een lekker pilsje bij. Wij als collega’s zijn overigens ook blij met deze hobby! 

Toine is écht zichzelf. Afspraak is afspraak. Geen gedoe, daar doen we niet aan. Recht voor z’n raap, met een klein hartje. Zo omschrijven zijn vrienden hem, maar wij als collega’s kunnen dit alleen maar onderschrijven. Bij Toine weet je waar je aan toe bent. En is er een leuk feestje, dan is hij zeker van de partij. Gezelligheid kent hij als geen ander, net als niet naar huis gaan. Dit virus hebben echter meerdere kombianen, vreselijk… gezellig natuurlijk!

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 29 september 2023