Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Tom Kok

Maak kennis met – Tom Kok

Deze week een van onze talentjes in de dop. Een van de, zo niet de jongste, van het stel, maar wel al met meer ervaring dan het gros van de collega’s. Wij stellen aan je voor, Tom!

Tijd vliegt als je het leuk hebt! En vooral dat laatste is typerend voor Tom. 3 jaar geleden is Tom begonnen bij KOMBI Bouwmaterialen. Eerst als stagiair tijdens zijn mbo opleiding, waar hij werkte in de profshop. Het beviel hem (en ons!) zo goed, dat hij is blijven plakken als weekendheld in het magazijn en daar waar nodig springt hij dan bij achter de balie. Eigenlijk is Tom al veel langer onderdeel van de KOMBI-familie. Tom is de zoon van collega Vincent, maar bij KOMBI Bouwmaterialen is hij zéker niet de zoon van. Hij heeft niet voor niks verschillende bijnamen zoals, Stucatom, Kokkie, Junior en hoe origineel Tommie. Het bekt allemaal lekker en hij vindt ze allemaal even prima. Allemaal zelf verdient door zijn positieve inzet!

Tijdens de mbo-opleiding moest hij in het volgende leerjaar wederom stagelopen. Drie keer raden waar hij graag stage wilde lopen. Juist, bij KOMBI! Dit keer op de afdeling verkoop binnendienst. Deze opleiding heeft hij met vlag en wimpel afgerond en dan sta je voor de keuze. Doorleren of gaan werken? Tom heeft voor een kombinatie (ha, ha) gekozen. Momenteel volgt hij de hbo opleiding ‘Ondernemerschap’ in deeltijd. Dat betekent dat hij 3 dagen werken op de binnendienst bij KOMBI Bouwmaterialen, combineert met 2 dagen school.

Tom woont in Volkel, bij pap en mam, broertje en zusje. Ja, de oudste thuis. Ook heeft hij al langere tijd dikke verkering, maar met samenwonen wachten ze nog eventjes. Verder is Tom een sportieve gast. Hij voetbalt in een vriendenteam in Volkel, ook zowel op het gras als in de zaal. En bij beide hoort natuurlijk ook deelname aan de derde helft. Hij traint zelf, maar ook geeft hij training aan de jeugd. Dus hij is veel op het voetbalveld te vinden.

Een groot liefhebber van Nederlandse muziek. Zet Hurkie en Junior samen bij de afspeellijst en binnen de kortste keren hoor je Suzan en Freek. Een lekker festivalletje op zijn tijd of een concert (van Suzan en Freek) doet hij dan graag. Liefst met een biertje of ach een cocktail, ook prima! Wat Tom ook écht lekker vindt. Een ritje naar de Mac. Kip 6 of liefst 9 met zoetzure saus.

Praatjes maken, flink ouwehoeren, dat is wel waar Tom goed op gaat. Gelukkig zijn de meesten bij KOMBI daar niet vies van, dus een goede aanwinst voor het team. Zegt vaak waar het op staat, maar blijft altijd beleefd! ’s Ochtends hoef je eigenlijk niet op te kijken om te weten dat Tom binnenkomt. Hey gangsters! Zijn alltime stopwoordje. Niet voor niks dat zijn (hopelijk alleen interne) afwezigheidsmail er als volgt uitziet: ‘Gangsters, Ik ben er op donderdag en vrijdag niet.’

Een ambitieuze jongen, vol dromen. Een van zijn grote dromen: KOMBI Bouwmaterialen overnemen. Hij zou heel graag directie worden van dit mooie bedrijf! Maar hij heeft ook kleinere dromen. Een eigen huisje kopen in Volkel, samenwonen met zijn vriendin, trouwen (ons uitnodigen, gangster!) en een gezinnetje stichten. Of later in zijn favoriete land, Spanje gaan wonen. Lekker in het zonnetje en dicht bij het strand. Op het programma staan ook nog een aantal mooie reizen en dan de 7 wereldwonderen af kunnen vinken. Een druk programma, maar met deze inzet, mindset én ambitie weten wij zeker dat hij ver gaat komen!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 29 maart 2024