Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Tom vd Rijt

Maak kennis met – Tom vd Rijt

Deze week hebben we weer een wegpiraat geïnterviewd. Wees niet bang, hij rijdt hartstikke netjes, maar is veel op de weg te vinden. Je gaat meer lezen over onze buitendienst collega, Tom vd Rijt!

Sinds 2018 is Tom in dienst bij KOMBI Bouwmaterialen. Het contact is via-via tot stand gekomen. Onze toenmalige collega heeft eens bij Tom gepolst of hij bij KOMBI Bouwmaterialen wilde komen werken in de functie van medewerker binnendienst. Dat was toen niet de stap die Tom wilde maken, dus bedankt voor de koffie, maar ging hem toch niet worden. Enkele weken later werd hij opnieuw benaderd, maar dan voor een buitendienst functie. Toch maar weer een koffietje, koekje erbij en al snel een nieuwe collega in Sint-Oedenrode rijker!

Tom woont in Uden, samen met zijn vrouw en hun zoontje. Verder is hij ook een sportieve, bezige bij. Na jaren ge(zaal)voetbald te hebben, doet hij nu aan tennissen, biljarten en wielrennen. Al deze hobby’s doet hij samen met een clubje vrienden en uiteraard hoort daar ook een klein pilsje bij op zijn tijd. Zo is hij pas met een aantal collega’s gaan biljarten en wist Tom zelfs mét een biertje in zijn hand de ballen aardig te raken. 

Hobby’s die Tom graag uitoefent? Lekker naar de camping, genieten in een stacaravan. Dagjes weg, weekendjes weg met het gezin. Naar de kroeg of lekker uit eten met vrienden. Een echte, bourgondische levensgenieter. Ook gaat hij jaarlijks met een groep vrienden op wintersport, want hij staat ook nog eens graag op de latten. Een grote wens van Tom is om over een aantal jaren samen met zijn zoon van een berg af te kunnen sjezen.

Collega’s omschrijven Tom als een hele kundige collega. Over bouwmaterialen maak je hem niets wijs! Niet voor niets dat Tom zich momenteel aan het verdiepen is in prefab én is hij aanjager van ons eigen prefab concept, ConstruQ. Binnen KOMBI kun je hiervoor geen betere persoon vinden dan hem, want Tom weet alles wat betrekking heeft op nieuwbouw of renovatie. En weet hij het niet zeker, dan zoekt hij het tot in de puntjes uit! Ook al loopt hij weleens mompelend, als een verstrooide professor over kantoor, uiteindelijk komt het allemaal op zijn pootjes terecht.

Misschien komt dat ook doordat Tom nieuwsgierig is én veel (lees: alles) tegelijk wil doen. Zo probeert hij gedurende zijn eigen telefoongesprek ook te horen wat zijn collega’s eigenlijk te zeggen hebben. Dat omschrijft hem wel heel mooi, want hij is een rustige man, maar zijn oortjes zijn toch altijd gespitst. Een stille genieter, want bij de personeelsborreltjes is hij vaak een van de personen die de toko mee afsluit. Gezelligheid kent geen tijd!

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 13 oktober 2023