Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar
Maak kennis met Tom Vervoort

Maak kennis met – Tom Vervoort

Het is weer vrijdag, dus tijd om de volgende KOMBIAAN voor te stellen. Een team vol toppers en één van die toppers is Tom Vervoort. Lees vooral snel verder!

Sinds april 2021 is Tom een vast gezicht bij KOMBI Bouwmaterialen in Uden. Met een achtergrond als timmerman en jarenlange ervaring in de handel, brengt hij niet alleen verkoopskills mee, maar ook zijn uitgebreide kennis van ons assortiment. Als verantwoordelijke voor het assortimentsbeheer van alle shopartikelen zorgt hij ervoor dat onze klanten altijd de beste materialen vinden.

Tom woont samen met zijn vriendin en twee kinderen in het prachtige Veghel. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden in de tuin of in huis, bezig met allerlei klusjes. Vooral als de klok weer verzet wordt en de dagen langer zijn, komt Tom helemaal tot zijn recht. Dan staat hij met plezier buiten, of duikt hij de schuur in voor een nieuw project. Wij merken dat hier wel hoor, dan maakt het fluitorkest namelijk overuren. Meezingen met de hoogste noten is namelijk één van zijn vele talenten, daarover zo meer.

En als het gaat om (bourgondische) gezelligheid, is Tom er altijd bij! Niets is beter dan een goed stuk vlees op de barbecue, een koud biertje erbij, en misschien nog een festivalletje of een terras met een hapje eten. Daarnaast is hij een echte familieman die geniet van dagjes weg en vakanties met zijn gezin.

Op het werk staat Tom bekend als een echte gangmaker. Niet voor niks dat hij de legendarische woorden uitsprak: ‘Wat moet ik meenemen op mijn eerste werkdag? Alleen mijn broodtommel en een potje gezelligheid?’ Met zijn humor, flauwe grappen en gezellig geklets weet hij altijd de boel op te vrolijken. Tussen zijn vele telefoontjes door hoor je hem vaak meezingen met zijn favoriete Nederlandstalige hits, vooral die van Immer Hansi. Blijf hem dus alsjeblieft zoveel mogelijk bellen 😉 Grapje natuurlijk, wij worden hier oprecht hartstikke vrolijk van!

Kortom, Tom is een veelzijdige kracht die met zijn enthousiasme en kennis een onmisbare schakel is binnen ons team bij KOMBI Bouwmaterialen. Blij met zo’n gezelligheidsdier als jij in ons team en op naar nog vele jaren samenwerken én gezelligheid!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 14 juni 2024