Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar
Willem Hovens

Maak kennis met – Willem Hovens

Vandaag is Willem Hovens aan de beurt om zich deze keer voor te stellen. Sinds januari 2021 is deze vrolijke vent onderdeel van het team. Heb jij hem al eens gezien in één van onze magazijnen? Onze vliegende kiep, de flying magazijnman van de KOMBI, want hij is overal inzetbaar. Zo werkt hij voornamelijk in Sint-Oedenrode, maar is hij ook met regelmaat in Uden te vinden.

Willem heeft zijn hele werkzame leven in de metaal gezeten, maar merkte dat hij toe was aan iets anders. Tijdens de verbouwing van zijn woning, had hij natuurlijk bouwmaterialen nodig. Toen al een echte kenner, want hij kwam zijn materialen bij KOMBI Bouwmaterialen halen. Doordat hij goed werd geholpen, werd zijn interesse in ons bedrijf gewekt. Misschien zou dat wel wat zijn en laat het toeval zijn dat er ook nog eens een vacature was! Dus Willem had direct gesolliciteerd en een paar weken later mocht hij zelf klanten ons afhaalmagazijn in Rooi helpen.

De werkzaamheden van Willem bestaan uit:

  • Afhaalklanten helpen met het laden van hun bestellingen;
  • Bestellingen klaarzetten;
  • Zaagwerk;
  • Laden en lossen van inkomende en uitgaande materialen

En ja! Zoals je al had gelezen is Willem van alle steden thuis. Meestal is hij in Sint-Oedenrode te vinden, maar als het nodig is, stapt hij zo de auto in en komt hij een dagje helpen in Uden.

Willem woont in het pittoreske Zijtaart samen met zijn vrouw en 3 kinders! Je kunt je voorstellen dat het een druk en hectisch gezinsleven is, maar natuurlijk hartstikke gezellig. Je kunt Willem omschrijven als een bezige bij, want thuis zit hij ook liever niet stil. Zo klust hij graag in en rondom het huis, gaat hij regelmatig met zijn familie op pad, maar ook met de vrienden wordt er regelmatig een ‘potje bier gevat’.

De laatste jaren gaat veel vrije tijd naar de verbouwing van het huis. Deze wordt grondig, maar rustig verbouwd. Uiteraard met de beste bouwmaterialen! Om toch een beetje tot rust te komen, gaat Willem in de zomermaanden graag kamperen met de tent. Lekker naar de zon, in de bergen, samen met zijn gezin. Biertjes zullen gedronken worden, maar de komkommer zal hij overslaan. Leuk feitje! Willem lust ALLES, behalve komkommer.

Het motto van Willem luidt: ‘Goed is goed’. Deze rustige kerel krijg je dus niet zo snel op de kast. Naast de rust die hij uitstraalt, zie je ook altijd zijn grote glimlach. Kei klantvriendelijk! Een super aanwinst voor KOMBI.

Als je vraagt naar de droom van Willem, dan komt de familieman naar boven. Wat is er nu beter dan een grote tafel vol volk? Lekker met zijn allen aan de eettafel in een grote woonkeuken, verhalen vertellen, lekker bourgondisch en veel gezelligheid.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 14 juli 2023