Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Metselstenen

Zijn het metselstenen, bakstenen of gevelstenen?

Metselstenen zijn hetzelfde als bakstenen of gevelstenen. De termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar ze betekenen allemaal hetzelfde. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Metselstenen zijn zeer geschikt voor allerlei klussen. Denk aan het bouwen van een schuur in de tuin, een garage voor je auto of een aanbouw of uitbouw. De mogelijkheden van metselbakstenen zijn enorm!

Metselstenen of gevelstenen

Verschillende soorten en maten

Metselbakstenen zijn er in verschillende vormen en maten. Zo kennen we het waalformaat, maar ook bijvoorbeeld een dikformaat of langformaat. De waalformaat metselsteen is een van de meest populaire stenen in Nederland. Deze worden voornamelijk gebruikt voor woning- en utiliteitsbouw.

Je hebt niet alleen verschillende soorten en maten, maar gevelstenen zijn ook in enorm veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De keuze is echt enorm! We nodigen je dan ook graag uit in een van onze showrooms om eens rond te kijken. In onze showroom kun je onze collectie metselstenen bekijken. Wij werken samen met verschillende leveranciers, dus voor ieder wat wils.

Showroom metselstenen

In onze showrooms laten we je de mogelijkheden van gevelstenen, maar ook van bijvoorbeeld dakpannen zien. Het voordeel is dat je bij KOMBI Bouwmaterialen je hele huis kunt samenstellen. Denk aan het effect van de voegmortel, maar je kunt ook zoeken naar de juiste dakpan bij de gevelsteen die jij hebt uitgekozen. En wat vind je van gevelbekleding? Wellicht maakt dat je huis helemaal af?

Project woonhuis Heesch 4
Woonhuis Heesch 3
Project Hof van Nazareth gevelstenen
Project Sint Oedenrode woonhuis 3

Keuzestress?

Ben je je aan het oriënteren, maar vind je het lastig om een keuze te maken? Dat begrijpen we natuurlijk maar al te goed. Je kunt namelijk niet zo gemakkelijk de gevel van je nieuwe huis veranderen. Door de hoeveelheid keuze wordt het je ook niet echt makkelijker gemaakt. Als je twijfelt tussen een aantal stenen, kunnen we natuurlijk een monster voor je aanvragen. Dan kun je het helemaal op je gemakje, thuis vergelijken. Handig, toch?!