Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Notariswoningen

Wat is een prefab notariswoning

Notariswoningen zijn stijlvolle, klassieke huizen die vaak gekenmerkt worden door hun symmetrische ontwerpen, grote raampartijen en statige uitstraling. Ze zijn geïnspireerd op de traditionele architectuur van de Nederlandse notaris- en herenhuizen uit de 19e en begin 20e eeuw. Deze woningen stralen een bepaalde elegantie en tijdloosheid uit, wat ze bijzonder aantrekkelijk maakt.

Een prefab notariswoning combineert deze klassieke charme met de voordelen van moderne bouwtechnieken. Prefab staat voor prefabricage, wat betekent dat grote delen van de woning in de fabriek worden geproduceerd onder gecontroleerde omstandigheden. Deze onderdelen worden vervolgens naar de bouwlocatie vervoerd en daar in korte tijd samengevoegd tot een complete woning.

Kenmerken van een notariswoning

  • Symmetrische bouwstijl 
  • Lange zijde grenzend aan de weg 
  • Opvallende en gecentreerde entree 
  • Stolkap 
  • Kleine dakkapellen 
  • Vrijstaand 

Een notariswoning is een statig vrijstaand huis met een klassieke uitstraling. Het heeft hoge gevels, ramen met roedes en vaak een uitgebouwd voorportaal. 

Voordelen van notariswoningen

Tijdloze elegantie

De klassieke uitstraling van notariswoningen raakt nooit uit de mode en blijft altijd gewild. 

Waardevaste investering

Door hun hoogwaardige afwerking en tijdloze design behouden notariswoningen vaak goed hun waarde. 

Ruimtelijk en licht

De royale indeling en grote raampartijen zorgen voor een prettig woonklimaat. 

Aanpasbaar aan moderne wensen

Hoewel ze een klassieke uitstraling hebben, kunnen notariswoningen van binnen helemaal aangepast worden aan moderne woonwensen en technologieën. 

Duurzaam

Prefab notariswoningen worden vaak met duurzame materialen en technieken gebouwd, wat resulteert in minder bouwafval en een lagere ecologische voetafdruk. Daarnaast zijn deze woningen vaak energiezuinig, wat bijdraagt aan lagere energiekosten op de lange termijn.

Waarom kiezen voor een notariswoning?

Notariswoningen zijn ideaal voor mensen die houden van een klassieke, elegante stijl gecombineerd met moderne wooncomfort. Ze bieden veel ruimte en een luxe uitstraling, wat ze perfect maakt voor gezinnen of stellen die op zoek zijn naar een bijzondere en waardevaste woning. Binnenin de woning bevindt zich een prachtige trap en een ruime woonkamer met aangrenzende keuken en bijkeuken. Daarnaast is er een aparte werkruimte. De eerste verdieping bevinden drie slaapkamers en een badkamer met een tweede toilet. Een vaste trap leidt naar de zolder.
 

Kom een kijkje nemen in onze showroom

Ben je nieuwsgierig naar notariswoningen en wil je de verschillende mogelijkheden ontdekken? Bezoek dan onze showroom! Onze experts staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij het vinden van de perfecte woning die helemaal aan jouw wensen voldoet.