Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Prefab aanbouw

Wat is prefab aanbouw

Heb je er wel een over na gedacht om een aanbouw te nemen, maar je ziet ertegenop om weken in de troep te zitten? Dan is prefab aanbouw de oplossing! Prefab verwijst naar een uitbreiding van een bestaande woning waarbij de aanbouwdelen vooraf in een fabriek worden geproduceerd. Deze delen worden vervolgens naar de bouwplaats vervoerd en daar in korte tijd gemonteerd. Dit zorgt voor een snelle, efficiënte en vaak kosteneffectieve manier om extra ruimte aan je huis toe te voegen. 

Waarom kiezen voor prefab aanbouw?

Het is een uitstekende keuze voor huiseigenaren die snel en efficiënt extra ruimte willen creëren. Of je nu behoefte hebt aan een extra slaapkamer, een grotere keuken, een thuiskantoor of een serre, prefab aanbouw biedt een flexibele en duurzame oplossing. Daarnaast zorgt de snelle bouwtijd ervoor dat je minder lang in de rommel zit en sneller kunt genieten van je nieuwe ruimte.

hoge kwaliteit

Een groot voordeel van prefab aanbouw is de hoge kwaliteit van de bouwelementen. Omdat deze in een gecontroleerde fabrieksomgeving worden geproduceerd, is de kans op bouwfouten en weersinvloeden minimaal. Dit zorgt voor een consistente en hoogwaardige afwerking.

energiezuinig

Het is ook zeer energiezuinig. De moderne technieken en materialen die gebruikt worden, zorgen voor uitstekende isolatie en duurzaamheid. Dit betekent niet alleen een lagere energierekening, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk.

ontwerpvrijheid

Verder is er veel ontwerpvrijheid bij prefab aanbouwen. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen en afwerkingen die naadloos aansluiten bij de bestaande architectuur van je huis. Van traditioneel tot modern, de mogelijkheden zijn eindeloos.

kostenbesparend

Ten slotte biedt prefab aanbouw een kostenbesparende optie. Door de efficiënte bouwmethoden en korte bouwtijd kunnen de kosten aanzienlijk lager uitvallen dan bij traditionele bouw. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor veel huiseigenaren.

Toepassingen van prefab aanbouw

Construq biedt verschillende opties aan zoals;

Uitbreiding van de woonkamer

Creëer een ruimere leefruimte door de woonkamer uit te breiden met een prefab aanbouw. 

Extra slaapkamer of badkamer

Voeg een extra slaapkamer of badkamer toe voor gasten of een groeiend gezin. 

Thuiskantoor

Met de stijgende populariteit van thuiswerken is een prefab aanbouw een perfecte manier om een comfortabele werkruimte te creëren. 

Serre of tuinkamer

Geniet van meer licht en ruimte door een serre of tuinkamer toe te voegen aan je woning. 

Prefab woningen

Prefab is een afkorting van prefabricage. Een prefab woning wordt voor een groot deel in de fabriek of werkplaats gebouwd. Dit betekent dat de afzonderlijke delen van het huis, zoals de muren, vloeren en het dak, vooraf worden geproduceerd onder gecontroleerde omstandigheden. Vervolgens worden deze onderdelen naar de bouwlocatie vervoerd, waar ze in korte tijd tot een compleet huis worden samengevoegd.

Bij prefab woningen gebeurt eigenlijk hetzelfde als bij een prefab aanbouw, alleen duurt het minder lang. Je hebt keuze uit maar liefst 12 verschillende types, van vrijstaande huizen tot rijtjeshuizen, elk met hun eigen unieke stijl. Hierdoor is er voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een romantisch huis, een moderne woning, of iets daartussenin.

Kom een kijkje nemen in onze showroom

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van prefab aanbouw? Bezoek dan onze showroom! Onze experts staan klaar om je te adviseren over de verschillende opties en je te helpen bij het realiseren van je droomaanbouw.