Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag gesloten

Wij staan voor u klaar
CPO woningen Mill 1
CPO woningen Mill 5
CPO woningen Mill 2
CPO woningen Mill 3
CPO woningen Mill 4
CPO woningen Mill 6
thumb-CPO woningen Mill 1
thumb-CPO woningen Mill 5
thumb-CPO woningen Mill 2
thumb-CPO woningen Mill 3
thumb-CPO woningen Mill 4
thumb-CPO woningen Mill 6

CPO woningen

Mill

In Mill is Bouw- en onderhoudsbedrijf Theo Verhoeven BV bezig met een gaaf CPO project van 10 woningen. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dat betekent dat je als particulier samen met je toekomstige buren je eigen woningen kan ontwikkelen. Voor een aannemer zijn dit behoorlijke klussen, aangezien je met verschillende opdrachtgevers te maken hebt. Een leuke uitdaging om van verschillende woningen toch een eenheid te maken. We mogen wel stellen dat dit project is geslaagd! Wat prachtig!

Wij hebben een groot deel van de bouwmaterialen mogen leveren, waaronder de gevelstenen en dakpannen, maar ook de ruwbouwmaterialen zoals BIA blokken, Juwo stenen en isolatiemateriaal. BIA Metselproducten zijn verkrijgbaar in stenen en blokken, maar ook in twee verschillende druksterktes. Afwijkende druksterktes zijn mogelijk op aanvraag. Vragen? Neem dan contact op!

Voor de uitstraling van de woningen is gekozen voor de Marziale en Redstone gevelsteen van Wienerberger. Beide gevelstenen zijn handvorm-sorteringen. Voor de dakpannen is de Actua gebruikt. Dit is een vlakke keramische dakpan. Het tegelvormige model past helemaal in de trend van nu, waarbij veel wordt gewerkt met grote dakpannen.

Kom ook eens kijken bij:

Dakdekking woonboerderij

Woning met rieten dak

Je houdt ervan of je vindt het niks, maar wij vinden een rieten dak echt prachtig! Hier een plaatje van een woning met een deels rieten dak.

Mixsortering gevelstenen Vandersanden project Son

Nieuwbouwwoning Son

Voor dit project hebben we bijna alle bouwmaterialen mogen leveren. Van fundering tot verschillende dakramen van Velux.

Dakbedekking project dakpan

Project dakpannen Gerwen

Hier een mooi project waar we alles wat met het dak te maken heeft, hebben mogen leveren. Benieuwd wat dat allemaal is geweest?