Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
CPO woningen Mill 1
CPO woningen Mill 5
CPO woningen Mill 2
CPO woningen Mill 3
CPO woningen Mill 4
CPO woningen Mill 6
thumb-CPO woningen Mill 1
thumb-CPO woningen Mill 5
thumb-CPO woningen Mill 2
thumb-CPO woningen Mill 3
thumb-CPO woningen Mill 4
thumb-CPO woningen Mill 6

CPO woningen

Mill

In Mill is Bouw- en onderhoudsbedrijf Theo Verhoeven BV bezig met een gaaf CPO project van 10 woningen. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dat betekent dat je als particulier samen met je toekomstige buren je eigen woningen kan ontwikkelen. Voor een aannemer zijn dit behoorlijke klussen, aangezien je met verschillende opdrachtgevers te maken hebt. Een leuke uitdaging om van verschillende woningen toch een eenheid te maken. We mogen wel stellen dat dit project is geslaagd! Wat prachtig!

Wij hebben een groot deel van de bouwmaterialen mogen leveren, waaronder de gevelstenen en dakpannen, maar ook de ruwbouwmaterialen zoals BIA blokken, Juwo stenen en isolatiemateriaal. BIA Metselproducten zijn verkrijgbaar in stenen en blokken, maar ook in twee verschillende druksterktes. Afwijkende druksterktes zijn mogelijk op aanvraag. Vragen? Neem dan contact op!

Voor de uitstraling van de woningen is gekozen voor de Marziale en Redstone gevelsteen van Wienerberger. Beide gevelstenen zijn handvorm-sorteringen. Voor de dakpannen is de Actua gebruikt. Dit is een vlakke keramische dakpan. Het tegelvormige model past helemaal in de trend van nu, waarbij veel wordt gewerkt met grote dakpannen.

Kom ook eens kijken bij:

Kapconstructie voorkant project Erp

Bijzondere kapconstructie in Erp

Ook leveren wij diverse bouwmaterialen in Erp. Zo heeft KOMBI Bouwmaterialen ook de materialen voor dit woonhuis mogen leveren. Kijk eens goed naar het dak en dan met name naar de constructie…

Project woonhuis Landhorst dakpannen dakpan

Woonhuis Landhorst

Er staat weer een prachtig project op de planning! Voor deze woning hebben wij diverse bouwmaterialen mogen leveren.

Woonhuis Overasselt Joep Peters 1

Woonhuis Overasselt

Wederom een bijdrage mogen leveren aan een prachtige, unieke woning. Wat onder andere uniek is? De gevelstenen! Benieuwd waarom?