Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
CPO woningen Mill 1
CPO woningen Mill 5
CPO woningen Mill 2
CPO woningen Mill 3
CPO woningen Mill 4
CPO woningen Mill 6
thumb-CPO woningen Mill 1
thumb-CPO woningen Mill 5
thumb-CPO woningen Mill 2
thumb-CPO woningen Mill 3
thumb-CPO woningen Mill 4
thumb-CPO woningen Mill 6

CPO woningen

Mill

In Mill is Bouw- en onderhoudsbedrijf Theo Verhoeven BV bezig met een gaaf CPO project van 10 woningen. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dat betekent dat je als particulier samen met je toekomstige buren je eigen woningen kan ontwikkelen. Voor een aannemer zijn dit behoorlijke klussen, aangezien je met verschillende opdrachtgevers te maken hebt. Een leuke uitdaging om van verschillende woningen toch een eenheid te maken. We mogen wel stellen dat dit project is geslaagd! Wat prachtig!

Wij hebben een groot deel van de bouwmaterialen mogen leveren, waaronder de gevelstenen en dakpannen, maar ook de ruwbouwmaterialen zoals BIA blokken, Juwo stenen en isolatiemateriaal. BIA Metselproducten zijn verkrijgbaar in stenen en blokken, maar ook in twee verschillende druksterktes. Afwijkende druksterktes zijn mogelijk op aanvraag. Vragen? Neem dan contact op!

Voor de uitstraling van de woningen is gekozen voor de Marziale en Redstone gevelsteen van Wienerberger. Beide gevelstenen zijn handvorm-sorteringen. Voor de dakpannen is de Actua gebruikt. Dit is een vlakke keramische dakpan. Het tegelvormige model past helemaal in de trend van nu, waarbij veel wordt gewerkt met grote dakpannen.

Kom ook eens kijken bij:

Bungalow Boskant 2

Bungalow

Voor deze bungalow hebben we onder andere de gevelstenen geleverd. Hier zie je heel duidelijk wat de voegmortel kan doen. Bekijk de foto's maar eens!

Project Groesbeek grondwerk 5

Ruwbouwfase woonhuis

Als het gaat om ruwbouwmaterialen, dan moet je bij KOMBI Bouwmaterialen zijn. Lees mee hoe we hier in Groesbeek te werk zijn gegaan.

Dakbedekking stallen

Stallen Rips

Hoe gaaf is dit?! Vier mega stallen in de maak! Voor dit project hebben we verschillende bouwmaterialen mogen leveren, waaronder isolatie, de golfplaten en vurenhout.