Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Woonhuis Nuland project 1
Woonhuis Nuland project 2
Woonhuis Nuland project 3
Woonhuis Nuland project dakpannen
thumb-Woonhuis Nuland project 1
thumb-Woonhuis Nuland project 2
thumb-Woonhuis Nuland project 3
thumb-Woonhuis Nuland project dakpannen

Nieuwbouw woning

Nuland

Hier hebben wij bouwmaterialen mogen leveren! Dit keer een prachtige woning in Nuland. We hebben onder andere BIA blokken, gevelstenen, dakpannen en dakramen mogen leveren. De gevelstenen die hier gebruikt zijn, zijn de Wienerberger bronsgroen. Deze gevelsteen is net wat anders dan de standaard vormbak. De generfde structuur maakt deze steen extra bijzonder.

Voor dit werk is de dakpan ‘Verbeterde Holle’ van Monier gebruikt. Met de lichte golving zorgt de Verbeterde Holle voor een vertrouwd dakbeeld. Een rustige en harmonische uitstraling, wat ook terug is te zien in de foto’s.

Daarnaast hebben we diverse tuimelramen van Keylite mogen leveren. Deze zijn makkelijk schoon te houden en zijn vochtbestendig. Wist je dat alle Keylite dakramen zijn voorzien van ventilatie? Ook wanner het dakraam volledig is ingesloten en vergrendeld. Door een ingebouwde filter wordt ervoor gezorgd dat er alleen schone lucht de kamer binnenkomt. Dus altijd schone, frisse lucht en ook nog een aanvulling op een modern interieur! Het oog wil natuurlijk ook wat

Kom ook eens kijken bij:

Dakdekking woonboerderij

Woning met rieten dak

Je houdt ervan of je vindt het niks, maar wij vinden een rieten dak echt prachtig! Hier een plaatje van een woning met een deels rieten dak.

Aanbouw overkapping Olland 2

Verbouwing en aanbouw

Ben je van plan om te verbouwen of een aanbouw te realiseren? Voor dit project hebben we onder andere de gevelstenen en dakpannen mogen leveren. Maar bekijk ook eens de prachtige dakkapel!

Dakrenovatie Lent 6

Verduurzamen woningen Lent

Een ontzettend gaaf project om aan mee te mogen werken. Het verduurzamen van 161 (!) woningen in Lent. Van oude daken naar nieuwe dakpannen met zonne-energie!