Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Woonhuis Nuland project 1
Woonhuis Nuland project 2
Woonhuis Nuland project 3
Woonhuis Nuland project dakpannen
thumb-Woonhuis Nuland project 1
thumb-Woonhuis Nuland project 2
thumb-Woonhuis Nuland project 3
thumb-Woonhuis Nuland project dakpannen

Nieuwbouw woning

Nuland

Hier hebben wij bouwmaterialen mogen leveren! Dit keer een prachtige woning in Nuland. We hebben onder andere BIA blokken, gevelstenen, dakpannen en dakramen mogen leveren. De gevelstenen die hier gebruikt zijn, zijn de Wienerberger bronsgroen. Deze gevelsteen is net wat anders dan de standaard vormbak. De generfde structuur maakt deze steen extra bijzonder.

Voor dit werk is de dakpan ‘Verbeterde Holle’ van Monier gebruikt. Met de lichte golving zorgt de Verbeterde Holle voor een vertrouwd dakbeeld. Een rustige en harmonische uitstraling, wat ook terug is te zien in de foto’s.

Daarnaast hebben we diverse tuimelramen van Keylite mogen leveren. Deze zijn makkelijk schoon te houden en zijn vochtbestendig. Wist je dat alle Keylite dakramen zijn voorzien van ventilatie? Ook wanner het dakraam volledig is ingesloten en vergrendeld. Door een ingebouwde filter wordt ervoor gezorgd dat er alleen schone lucht de kamer binnenkomt. Dus altijd schone, frisse lucht en ook nog een aanvulling op een modern interieur! Het oog wil natuurlijk ook wat

Kom ook eens kijken bij:

Bungalow Boskant 2

Bungalow

Voor deze bungalow hebben we onder andere de gevelstenen geleverd. Hier zie je heel duidelijk wat de voegmortel kan doen. Bekijk de foto's maar eens!

Project Groesbeek grondwerk 5

Ruwbouwfase woonhuis

Als het gaat om ruwbouwmaterialen, dan moet je bij KOMBI Bouwmaterialen zijn. Lees mee hoe we hier in Groesbeek te werk zijn gegaan.

Project woonhuis Landhorst dakpannen dakpan

Woonhuis Landhorst

Er staat weer een prachtig project op de planning! Voor deze woning hebben wij diverse bouwmaterialen mogen leveren.