Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Woonhuis Nuland project 1
Woonhuis Nuland project 2
Woonhuis Nuland project 3
Woonhuis Nuland project dakpannen
thumb-Woonhuis Nuland project 1
thumb-Woonhuis Nuland project 2
thumb-Woonhuis Nuland project 3
thumb-Woonhuis Nuland project dakpannen

Nieuwbouw woning

Nuland

Hier hebben wij bouwmaterialen mogen leveren! Dit keer een prachtige woning in Nuland. We hebben onder andere BIA blokken, gevelstenen, dakpannen en dakramen mogen leveren. De gevelstenen die hier gebruikt zijn, zijn de Wienerberger bronsgroen. Deze gevelsteen is net wat anders dan de standaard vormbak. De generfde structuur maakt deze steen extra bijzonder.

Voor dit werk is de dakpan ‘Verbeterde Holle’ van Monier gebruikt. Met de lichte golving zorgt de Verbeterde Holle voor een vertrouwd dakbeeld. Een rustige en harmonische uitstraling, wat ook terug is te zien in de foto’s.

Daarnaast hebben we diverse tuimelramen van Keylite mogen leveren. Deze zijn makkelijk schoon te houden en zijn vochtbestendig. Wist je dat alle Keylite dakramen zijn voorzien van ventilatie? Ook wanner het dakraam volledig is ingesloten en vergrendeld. Door een ingebouwde filter wordt ervoor gezorgd dat er alleen schone lucht de kamer binnenkomt. Dus altijd schone, frisse lucht en ook nog een aanvulling op een modern interieur! Het oog wil natuurlijk ook wat

Kom ook eens kijken bij:

Dakserre Velux vanaf zijkant project

Dakkapel Nuenen

In Nuenen is een prachtig Velux Dakkapel serre triple geplaatst. Een vergunningsvrije oplossing voor extra ruimte en daglicht!

CPO woningen Mill 1

CPO woningen Mill

Er komen allerlei projecten voorbij! Zo ook dit mooie CPO project in Mill, waar we verschillende bouwmaterialen hebben mogen leveren.

Bouwmaterialen Best

Woonhuis Best

In Best hebben wij diverse bouwmaterialen mogen leveren voor dit prachtige woonhuis. De witte muren in combinatie met de gevelbekleding geven dit huis echt een prachtige look!