Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Promat platen

Bescherm je huis met Promat brandwerende platen

Bent u op zoek naar betrouwbare brandveiligheid voor uw huis? Promat biedt een compleet assortiment aan gecertificeerde en geteste brandwerende platen. Lees verder om te ontdekken hoe Promat uw bouwproject veilig kan maken. 

Wat zijn Promat platen?

Promat platen zijn brandwerende platen die uw huis beschermen tegen vuur. Gemaakt van geavanceerde materialen, vertragen ze de verspreiding van vuur en rook. Promat is wereldwijd erkend voor zijn betrouwbare en veilige oplossingen. Deze platen zijn ideaal voor diverse toepassingen in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Of het nu gaat om muren, plafonds of vloeren, met Promat bent u verzekerd van optimale brandveiligheid. Kies voor Promat en geef brand geen kans. 

Toepassingen van Promat platen

Promat platen vinden diverse toepassingen in bouwprojecten wereldwijd, van woningen tot grote commerciële en openbare gebouwen. Deze veelzijdige brandwerende platen worden gebruikt voor: 

Brandwerende scheidingswanden

Beschermt verschillende ruimtes tegen brandoverslag. 

Brandwerende plafonds

Vertraagt de verspreiding van vuur van bovenliggende verdiepingen. 

Brandwerende vloeren:

Biedt veiligheid en bescherming op meerdere verdiepingen. 

Kanaal- en leidingisolatie

Voorkomt dat brand zich via ventilatie- en leidingsystemen verspreidt. 

Speciale toepassingen

Zoals tunnels, luchthavens en ziekenhuizen waar hoge brandveiligheid essentieel is. 

De platen zijn ontworpen om te voldoen aan strenge normen en bieden betrouwbare bescherming in verschillende omgevingen en scenario’s. 

Waarom kiezen voor Promat?

Bij Promat gaan ze verder dan alleen brandveiligheid. Ze streven naar veilige ruimtes waar mensen zich beschermd voelen, of het nu thuis, op kantoor, in scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, luchthavens of tunnels is. De focus ligt op het handhaven van de strengste brandveiligheidsnormen en het bieden van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een gezonde en duurzame leefomgeving. 

Promat maakt gebruik van nieuwe, lichte materialen die niet alleen veilige werk- en leefruimten mogelijk maken, maar ook bijdragen aan een verminderde impact op het milieu. Ze zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk door alternatieve materialen te ontwikkelen die minder afhankelijk zijn van schaarse grondstoffen zoals vermiculiet en grafiet.  

Kom een kijkje nemen in onze showroom

Benieuwd naar hoe Promat platen eruitzien en hoe ze passen in jouw bouwproject? Kom langs in onze showroom bij KOMBI Bouwmaterialen en ontdek de mogelijkheden zelf. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren