Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Rabatdelen

Authentiek en functioneel

Bij KOMBI Bouwmaterialen begrijpen we dat elk bouwproject uniek is en een speciale esthetische uitstraling vereist. Onze uitgebreide collectie hoogwaardige bouwmaterialen omvat ook een ruime keuze aan rabatdelen, die zorgen voor een charmante en authentieke uitstraling terwijl ze functionaliteit en duurzaamheid bieden. Rabatdelen zijn een veelzijdige oplossing die uw project naar een hoger niveau tilt. Laten we eens kijken naar de voordelen en toepassingen en ontdekken hoe KOMBI Bouwmaterialen u kan helpen bij het kiezen van de perfecte stijl voor uw constructiebehoeften.

Variwood zweeds rabatdelen zwart

“Zowel functioneel als authentiek”

Wat zijn rabatdelen?

Rabatdelen, ook bekend als potdekselplanken, zijn houten planken met een kenmerkend profiel dat zorgt voor een overlap bij de installatie. Dit ontwerp biedt niet alleen een aantrekkelijke visuele uitstraling, maar dient ook om waterafvoer te bevorderen en bescherming te bieden tegen weersinvloeden. Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we een breed scala aan houtsoorten, afwerkingen en maten beschikbaar, waardoor u de vrijheid heeft om de perfecte rabatdelen te kiezen die passen bij uw bouwstijl.

Voordelen van rabatdelen

Esthetiek:

Rabatdelen voegen een natuurlijke en rustieke uitstraling toe aan uw project, waardoor een tijdloze charme ontstaat die past bij zowel traditionele als moderne ontwerpen.

Weerbestendigheid:

Het overlappende profiel biedt bescherming tegen vocht en regen, waardoor uw constructie beschermd blijft tegen rot en schade.

Duurzaamheid:

Het is vervaardigd uit hoogwaardige houtsoorten die bekend staan om hun duurzaamheid, waardoor uw constructie lang meegaat.

Eenvoudige installatie:

Het ontwerp van rabatdelen maakt een eenvoudige en snelle installatie mogelijk, wat resulteert in tijdsbesparing en gemak tijdens uw project.

Toepassingen

Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we rabatdelen die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen:

  1. Gevelbekleding: Geef uw gebouw een karakteristieke uitstraling met rabatdelen als gevelbekleding, waarbij u kunt kiezen uit diverse houtsoorten en afwerkingen.
  2. Schuttingen: Creëer privacy en sfeer in uw buitenruimtes met rabatdelen als schuttingen, die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.
  3. Buitentoepassingen: Ze kunnen worden gebruikt voor buitenbekleding van schuren, bijgebouwen, tuinhuisjes en meer.
  4. Interieurafwerking: Voeg een vleugje natuurlijke warmte toe aan uw interieur door rabatdelen te gebruiken voor lambrisering, plafonds of accentmuren.