Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Rockwool isolatie

Ontdek de Voordelen en Kwaliteit

Als u op zoek bent naar isolatiemateriaal van uitstekende kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn verheugd om u ons uitgebreide assortiment Rockwool isolatie aan te bieden. Met Rockwool kunt u profiteren van de vele voordelen die dit isolatiemateriaal biedt.

Rockwool isolatie project

“Toonaangevend in isolatiemateriaal!”

Waarom Rockwool isolatie?

Rockwool is een toonaangevend merk als het gaat om isolatiemateriaal. Het staat bekend om zijn hoogwaardige producten, duurzaamheid en uitstekende isolatieprestaties. Rockwool isolatie is gemaakt van steenwol, een materiaal dat bekend staat om zijn thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen. Het biedt optimale isolatie en helpt energie te besparen door warmteverlies te verminderen.

Ons assortiment

Bij KOMBI Bouwmaterialen streven we ernaar om u een uitgebreide selectie van Rockwool isolatiematerialen aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar isolatie voor uw dak, muur of vloer, wij hebben de juiste oplossing voor uw project. Onze collectie omvat diverse producten, zoals Rockwool isolatieplaten, dekens en spouwmuurisolatie. Bovendien bieden we verschillende diktes en afmetingen om aan uw specifieke isolatiebehoeften te voldoen.

RockRoof Sidebase Rockwool isolatie

Voordelen

Rockwool isolatie biedt tal van voordelen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het helpt de energie-efficiëntie van uw gebouw te verbeteren door warmteverlies te verminderen en geluidsoverdracht te beperken. Zo is het brandwerend, wat bijdraagt aan de veiligheid van uw woning. Bovendien is het een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, omdat het gemaakt is van gerecyclede materialen en volledig recyclebaar is.