Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Rockwool isolatie

Ontdek de Voordelen en Kwaliteit

Als u op zoek bent naar isolatiemateriaal van uitstekende kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn verheugd om u ons uitgebreide assortiment Rockwool isolatie aan te bieden. Met Rockwool kunt u profiteren van de vele voordelen die dit isolatiemateriaal biedt.

Rockwool isolatie project

“Toonaangevend in isolatiemateriaal!”

Waarom Rockwool isolatie?

Rockwool is een toonaangevend merk als het gaat om isolatiemateriaal. Het staat bekend om zijn hoogwaardige producten, duurzaamheid en uitstekende isolatieprestaties. Rockwool isolatie is gemaakt van steenwol, een materiaal dat bekend staat om zijn thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen. Het biedt optimale isolatie en helpt energie te besparen door warmteverlies te verminderen.

Ons assortiment

Bij KOMBI Bouwmaterialen streven we ernaar om u een uitgebreide selectie van Rockwool isolatiematerialen aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar isolatie voor uw dak. muur, vloer wij hebben de juiste oplossing voor uw project. Onze collectie omvat diverse producten, zoals Rockwool isolatieplaten, dekens en spouwmuurisolatie. Bovendien bieden we verschillende diktes en afmetingen om aan uw specifieke isolatiebehoeften te voldoen.

RockRoof Sidebase Rockwool isolatie rol

Voordelen

Rockwool isolatie biedt tal van voordelen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het helpt de energie-efficiëntie van uw gebouw te verbeteren door warmteverlies te verminderen en geluidsoverdracht te beperken. Zo is het brandwerend, wat bijdraagt aan de veiligheid van uw woning. Bovendien is het een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal, omdat het gemaakt is van gerecyclede materialen en volledig recyclebaar is.

Hoe moet ik rockwool aanbrengen?

Het aanbrengen van Rockwool isolatie is een belangrijke stap om je huis energiezuiniger te maken en het comfort te verbeteren. Hier zijn de stappen om Rockwool isolatie correct te installeren:

Voorbereiding:

Begin met het dragen van de juiste beschermende uitrusting, zoals handschoenen, een stofmasker en veiligheidsbril. Zorg ervoor dat de isolatiepanelen de juiste afmetingen hebben en snijd ze indien nodig bij.

Plaatsing:

Plaats de isolatiepanelen tussen de houten balken of stijlen in de wanden, vloeren of plafonds. Zorg ervoor dat de panelen goed aansluiten en geen kieren of openingen achterlaten.

Bevestiging:

Bevestig de isolatiepanelen indien nodig met behulp van speciale houders of lijm om ervoor te zorgen dat ze stevig op hun plaats blijven zitten.

Afwerking:

Nadat de isolatie is aangebracht, kun je de wanden, vloeren of plafonds afwerken volgens jouw ontwerpwensen.

Veiligheid:

Vergeet niet om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen en de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen, aangezien sommige Rockwool isolatie stof kan produceren bij het snijden.

Door Rockwool isolatie op de juiste manier aan te brengen, kun je genieten van een betere thermische isolatie en geluidsdemping in je huis, wat resulteert in een comfortabelere en energiezuinigere leefomgeving. Het is altijd aan te raden om de installatie-instructies van de fabrikant te volgen voor de beste resultaten.

Steenwol van Rockwool

Steenwol is een isolatiemateriaal dat bekend staat om zowel de goede brandwerende, thermische als de gunstige akoestische eigenschappen. Steenwol isolatie is een zeer veelzijdig materiaal dat bruikbaar is voor verschillende toepassingen, zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, maar ook ideaal voor de houtskeletbouw. Wij verkopen steenwol platen van Rockwool. Deze platen zijn stevig, flexibel en licht van gewicht. Hierdoor zijn ze eenvoudig te verwerken. Om steenwol op maat te maken, kun je gebruik maken van een isolatiemes.