Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Unilin Dakplaat

De perfecte keuze voor uw dak

Als het gaat om dakbedekking, bieden wij een uitgebreid assortiment Unilin dakplaten. Unilin is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Met deze dakplaten kunt u rekenen op een sterke en betrouwbare dakconstructie die bestand is tegen de elementen.

Dakplaten Unilin project dakplaten leggen op een huis

“Geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen!”

Waarom Unilin Dakplaat?

Unilin is een toonaangevende fabrikant van dakplaten en heeft een uitstekende reputatie in de industrie. De dakplaten van Unilin zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen. Ze bieden een combinatie van sterkte, isolatie en waterdichtheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor diverse toepassingen. Of u nu een nieuw dak wilt bouwen of een bestaand dak wilt renoveren, Unilin dakplaten bieden de perfecte oplossing.

Ons assortiment

Bij KOMBI Bouwmaterialen streven we ernaar om u een uitgebreide selectie van Unilin dakplaten aan te bieden. Onze collectie omvat verschillende varianten, zoals:

  • geïsoleerde dakplaten

  • dakelementen

Deze dakplaten zijn verkrijgbaar in diverse diktes, lengtes en breedtes, zodat u de juiste platen kunt vinden die aansluiten bij uw projectbehoeften. Ze zijn geschikt voor zowel hellende daken als platte daken.

Unilin insulation, dakplaten aan het leggen
Unilin logo

Voordelen

Het gebruik van Unilin dakplaten biedt tal van voordelen voor uw dakconstructie. Allereerst bieden ze uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor u kunt besparen op energiekosten en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Daarnaast zijn Unilin dakplaten eenvoudig te installeren en bieden ze een hoge mate van waterdichtheid, waardoor uw dak beschermd blijft tegen lekkages. Bovendien zijn de dakplaten licht van gewicht, waardoor de constructie eenvoudiger wordt en de belasting op de fundering wordt verminderd.