Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Vandersanden gevelstenen

Ontdek de schoonheid en kwaliteit

Als het gaat om metselwerk, bieden wij een uitgebreid assortiment Vandersanden gevelstenen. Vandersanden is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn vakmanschap, duurzaamheid en esthetische waarde. Met Vandersanden gevelstenen creëert u een prachtige gevel die indruk maakt.

Vandersanden logo

“Een uitgebreid assortiment!”

Waarom Vandersanden gevelstenen?

Vandersanden is een familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring in de productie van gevelstenen. Het merk heeft zich gevestigd als een leider in de branche vanwege zijn focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De gevelstenen worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige bouwmateriaal, wat resulteert in stenen van uitstekende kwaliteit en consistentie. Deze stenen zijn bestand tegen de tand des tijds en behouden hun schoonheid jarenlang.

Ons assortiment

Bij KOMBI Bouwmaterialen willen wij u graag een uitgebreide selectie van Vandersanden gevelstenen aanbieden. Of u nu op zoek bent naar klassieke, moderne, rustieke of eigentijdse ontwerpen, wij hebben de juiste stenen om aan uw ontwerpeisen te voldoen. Onze collectie omvat een breed scala aan kleuren, texturen en formaten, zodat u de perfecte stenen kunt vinden om de gewenste uitstraling te creëren voor uw gevel.

Beugen - gevelstenen vandersanden
Keuze gevelstenen

Voordelen

Het gebruik van Vandersanden gevelstenen biedt tal van voordelen voor uw bouwprojecten. Allereerst staat Vandersanden bekend om zijn uitstekende kleurechtheid, waardoor de gevel zijn levendige uitstraling behoudt, zelfs onder invloed van zonlicht en weersomstandigheden. Bovendien zijn Vandersanden stenen duurzaam, vorstbestendig en onderhoudsarm, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn op de lange termijn. Ze dragen ook bij aan de energie-efficiëntie van uw gebouw door hun isolerende eigenschappen.