Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Bolivia producten

Welk product van Bolivia heb ik nodig?

Nieuw in de shop van KOMBI Bouwmaterialen

Als je op zoek bent naar het beste materiaal om te vullen, plamuren of te repareren, dan biedt Bolivia de beste oplossingen.

Welk product je nodig hebt hangt af van verschillende factoren. We leggen je hier graag meer over uit. Middels verschillende vragen kun je bepalen welk(e) product(en) je nodig hebt.

  1. Is het voor binnen of voor buiten?
   Niet alle producten zijn geschikt voor de wisselende weersomstandigheden van buiten. Dit werkt uiteraard ook andersom. Zo kunnen niet alle buitenproducten voor binnen gebruikt worden, omdat er bij het aanbrengen ongezonde dampen vrij kunnen komen. Op het productblad van ieder product zie je aan het icoontje of het product voor binnen, voor buiten of voor beide bedoeld is.
  2. Wat is de ondergrond?
   De ondergrond is bepalend voor de hechting van het product. Is de ondergrond onbehandeld of geschilderd? Oud of nieuw? Droog of vochtig?
  3. Producten BoliviaWat moet er gebeuren?
   Misschien wel de belangrijkste vraag. Wat moet er eigenlijk gedaan worden? Moet je de ondergrond behandelen, vullen, herstellen, egaliseren of afwerken.
  4. Wat is de aard van de afwerking?
   Wat moet er ná de klus gebeuren? Moet de ondergrond geschilderd worden of wordt er bijvoorbeeld behangen of een andere decoratieve techniek gebruikt?
  5. Diepte van het te vullen gat?
   Bij het kiezen van het juiste product is het formaat en de diepte van het te vullen gat, scheur of andere beschadiging erg belangrijk.

Om het kiezen van het juiste product voor de klus nu nog gemakkelijker te maken, kun je gebruik maken van de keuzehulp.

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 30 januari 2023