Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Verkoop bij KOMBI Bouwmaterialen

Kom jij ons verkoopteam versterken?

Intensief in contact staan met onze klanten, van sjieke bouwbaas tot stoere zelfbouwer en selfmade bouwopzichter, dat is toch het mooiste wat er is? Hoe mooi is het om écht te luisteren naar de klant, te adviseren, te ondersteunen en te organiseren om samen tot een geslaagd ‘eindproduct’ te komen?

favoriete product Ronnie tegels

Afdeling Verkoop

Een project dat voor iedere klant anders is, van complete woonwijk tot droomhuis, van eenvoudig tot complex, van basic en no-nonsense tot exclusief en uitdagend. Ieder project is voor ons even belangrijk!

Over bouwmaterialen hoef je jou dan ook niets te vertellen, jij weet als geen ander wat de klant nodig heeft om zijn wens of droom te realiseren. En overtuigt hem van de beste keuze in materialen! Je kennis van bouwmaterialen is dan ook meer dan goed! Toepassingen, noviteiten, wetgeving, jou bellen! Samen werken aan een betrouwbare, fijne relatie met een meer dan tevreden klant, het mooiste wat er is!

Is het nu niet gewoon eens tijd om die stap te nemen? Te lang al aan het twijfelen of gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Eindelijk fijne en gezellige collega’s 😊. Een hecht team, iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag in een gloednieuw pand in een speelse, eigentijdse en arbo-proof werkomgeving. En naast deze energieke, afwisselende job, biedt KOMBI Bouwmaterialen je veel verantwoordelijkheid, vrijheid, loyaliteit en flexibiliteit. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn!