Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Ytong Blokken

Ontdek de Veelzijdigheid en Kwaliteit

Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige bouwmaterialen. Als u op zoek bent naar veelzijdige en kwalitatieve bouwstenen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn verheugd om u ons uitgebreide assortiment Ytong blokken aan te bieden. Met Ytong kunt u profiteren van de vele voordelen die deze bouwstenen bieden.

Ytong logo

“Hoogwaardig cellenbeton!”

Waarom Ytong blokken?

Ytong is een gerenommeerd merk als het gaat om bouwstenen. Het staat bekend om zijn duurzaamheid, isolatie-eigenschappen en veelzijdigheid. Ytong blokken worden vervaardigd volgens innovatieve productiemethoden en zijn gemaakt van hoogwaardig cellenbeton. Ze bieden een uitstekende warmte-isolatie, geluidsisolatie en brandwerendheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor diverse bouwprojecten.

Het assortiment

Bij KOMBI Bouwmaterialen streven we ernaar om u een uitgebreide selectie van Ytong blokken aan te bieden. Of u nu een binnenmuur wilt bouwen, een scheidingswand wilt creëren of een gevel wilt isoleren, wij hebben de juiste Ytong blokken voor uw project. Onze collectie omvat diverse afmetingen en types blokken, zodat u de perfecte bouwsteen kunt kiezen die past bij uw specifieke behoeften en ontwerpeisen.

Ytong blokken bevestigen

Kwaliteit en Service

Bij KOMBI Bouwmaterialen begrijpen we dat kwaliteit en service essentieel zijn bij het kiezen van bouwmaterialen. Daarom werken we alleen samen met gerenommeerde merken zoals Ytong. Deze blokken worden geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen en zijn getest op hun prestaties en duurzaamheid. U kunt erop vertrouwen dat uw Ytong blokken een solide en betrouwbare basis vormen voor uw bouwproject.

Ytong blokken kopen bij KOMBI Bouwmaterialen?

Bij KOMBI Bouwmaterialen ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar Ytong blokken van topkwaliteit. Ytong, ook wel bekend als cellenbeton, is een populair bouwmateriaal vanwege zijn lichte gewicht, uitstekende isolerende eigenschappen en eenvoudige verwerkbaarheid. Of je nu een muur wilt bouwen, isoleren of een ander bouwproject hebt, onze Ytong blokken zijn veelzijdig en duurzaam. Wij bieden we een breed scala aan afmetingen en diktes, zodat je precies de juiste blokken voor jouw project kunt vinden. Vertrouw op onze expertise en hoogwaardige materialen om jouw bouwdoelen te bereiken!

Voordelen

Werken met Ytong blokken heeft verschillende voordelen. Zo zijn de blokken licht van gewicht wat er weer voor zorgt dat de blokken makkelijker te hanteren zijn en ook bij grote oppervlakten veel gebruikt worden.

Met behulp van een speciale blokkenlijm zijn de blokken daarnaast eenvoudig aan elkaar te lijmen en creëer je snel een isolerende, dragende muur. Daarnaast zijn Ytong blokken ook brandwerend, vorstbestendig en bieden ze goede warmte- en geluidsisolatie.