Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Albo deuren

Bent u op zoek naar hoogwaardige deuroplossingen voor uw woning of bedrijfspand? Zoek niet verder! Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we een uitgebreid assortiment aan Albo deuren om aan al uw bouwbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om binnendeuren of buitendeuren, ons assortiment biedt een perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid.

Albo deuren worden al meer dan 35 jaar gemaakt. Deuren in alle soorten en maten en veel verschillende toepassingen. Met hoogwaardige en duurzame materialen, moderne technieken en de meest prachtige designs. Albo Deuren staat garant voor en fraai en functioneel resultaat: Vakkundig, slim én inspirerend.

Taatsdeur staallook Albo deuren

“Kom inspiratie opdoen in onze showroom!”

Verschillende Albo deuren

Voor inspiratie van de laatste deurentrends en woonideeën ben je hier aan het juiste adres. Op onze website kun je veel inspiratie opdoen, maar natuurlijk ben je ook welkom bij ons in de showroom om diverse deuren te bekijken. De collectie van Albo bestaat uit:

  1. Binnendeuren
  2. Buitendeuren
  3. Utiliteitsdeuren
  4. Toebehoren
  5. Ramen

Binnendeuren

Het assortiment binnendeuren is zeer ruim. Zo zijn er binnendeuren van hout of staal en ook voor verschillende stijlen. Denk aan modern, industrieel, landelijk of juist tijdloos? Voor ieder wat wils! Maak jij een afspraak in onze showroom om de verschillende Albo binnendeuren te bekijken?

Toebehoren

Albo biedt een uitgebreid assortiment deurtoebehoren van hoge kwaliteit. Van elegante deurkrukken tot betrouwbare sloten en scharnieren, ze hebben alles om elke deur functioneel en stijlvol te maken. Ontdek het ruime aanbod aan duurzame en esthetische oplossingen voor al uw deurbehoeften bij Albo.

Witte jaren 30 stijl deur met zwart deurbeslag
Taatsdeur Albo zwart
Staallook deur Albo
Strakke zwarte binnendeuren

Kwaliteit

Kwaliteit en milieu bepalen de materiaalkeuze van Albo deuren. Er wordt uitsluitende gebruik gemaakt van legaal gewonnen hout. Zo wordt dit door de kwaliteitslabel KOMO®  (Concept I, II en III) en ISO9001 onderstreept. Ook staat vermeld wanneer producten FSC® (CO22196) of PEFC™ gecertificeerd zijn.