Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Aluminium profielen

Bouwen of verbouwen met profielen

Wanneer je op zoek bent naar aluminium profielen, dan ben je bij KOMBI Bouwmaterialen aan het juiste adres. Voor ieder project is er wel een profiel te vinden. Als je het hebt over profielen, dan zijn er verschillende vormen en maten, maar er is ook keuze uit verschillende materialen. Je hebt keuze uit aluminium, kunststof of stalen profielen. Kunststof en aluminium profielen zijn licht van gewicht, waarbij aluminium steviger is dan kunststof. Heb je echt sterk materiaal nodig, dan adviseren we profielen van staal.

Aluminium profielen

Aluminium hoekprofielen en het alfabet?

Er bestaan veel verschillende vormen profielen. Zo kennen we bijvoorbeeld E-profielen, maar ook T- of U-profielen. Zo worden U-profielen voornamelijk gebruikt om paneelranden rondom af te dekken en zijn H-profielen ideaal voor het koppelen van plaatmateriaal. Wil je naden tussen twee wanddelen wegwerken? Dan gebruik je een T-profiel. Iedere letter leent zich voor een specifieke toepassing.

Aluminium hoekprofielen zijn er op hun beurt ook weer in veel soorten en maten. Dit type is onder andere bedoeld voor het maken van overgangen, maar ze worden ook veel gebruikt voor het versterken van kistconstructies of het afwerken van meubels. Je kunt letterlijk alle kanten op!

Materiaal aluminium profielen

Profielen heb je nodig om wanden te verstevigen en te beschermen. Zoals gezegd is er een ontzettend ruime keuze als het gaat om aluminium profielen. KOMBI Bouwmaterialen heeft een ruim assortiment. Profielen worden vaak aangeduid met een letter. De letter verwijst naar de vorm van het aluminium profiel. Daarnaast kennen we ook hoekprofielen.

Telefoonnummers:
Uden  (0413) 25 68 88
St.-Oedenrode  (0413) 47 25 65

Adres Uden:
Jagersveld 35
5405 BW Uden

Adres Sint Oedenrode:
Sonseweg 5
5492 NC St. Oedenrode

Aluminium profielen kopen

Dus, jij bent op zoek naar aluminium profielen voor het mooi afwerken van jouw project, vraag dan eens naar ons ruime assortiment. Heb je het nodig voor een dak, een doucheruimte, vloeren of je wilt wanden afwerken? Kom dan langs bij KOMBI Bouwmaterialen. Wij hebben wat je zoekt en zo niet, dan denken we met je mee!