Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Andusta

Uw partner voor hoogwaardige Andusta kozijnen

Bent u op zoek naar hoogwaardige bouwmaterialen voor uw project? Bij KOMBI Bouwmaterialen begrijpen we dat de kwaliteit en duurzaamheid van uw materialen van essentieel belang zijn voor het succes van uw bouwproject. Daarom zijn we er trots op om u onze uitgebreide collectie Andusta kozijnen aan te bieden. Hiermee bent u verzekerd van topkwaliteit en betrouwbaarheid.

Andusta deurkozijn

“Modern en servicegericht!”

Wat is Andusta?

Andusta is een gerenommeerde naam in de bouwsector. Een modern en servicegericht productiebedrijf wat stalen schuifdeurkozijnen, binnendeurkozijnen en raamkozijnen voor verschillende toepassingen produceert. De deurkozijnen zijn geschikt voor zowel de woningbouw, als de utiliteitsbouw en de zorgbouw. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen. Als erkende leverancier van Andusta-producten kunnen wij u een breed scala aan materialen bieden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties.

Onze bouwmaterialen

Wanneer je op zoek bent naar kozijnen, ben je bij KOMBI Bouwmaterialen aan het juiste adres. Al geruime tijd zijn wij een van de leveranciers van de stalen kozijnen van Andusta. Deze kozijnen voldoen aan de kwaliteitseisen en normen van deze tijd. Bij Andusta heb je de keuze uit:

  1. Deurkozijnen
  2. Schuifdeurkozijnen
  3. Raamkozijnen

Naast deurkozijnen en schuifdeurkozijnen maakt Andusta ook plaatstalen raamkozijnen voor verschillende toepassingsgebieden.

Andusta raamkozijn
Andusta schuifdeurkozijn

Waarom kiezen voor Andusta?

Andusta bouwmaterialen bieden tal van voordelen. Allereerst staan ze bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Of u nu een residentieel of commercieel project uitvoert, u kunt erop vertrouwen dat de kozijnen bestand zijn tegen de tand des tijds. Daarnaast zijn ze ook esthetisch aantrekkelijk en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat u uw project kunt afstemmen op uw specifieke smaak en behoeften.