Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Badkamer tegels

Ontdek de perfecte badkamer tegels

KOMBI Bouwmaterialen heeft een prachtige showroom vol bouwmaterialen. Als je op zoek bent naar hoogwaardige badkamer tegels om je badkamer te transformeren, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze uitgebreide selectie badkamertegels en ons deskundig advies helpen je bij het verwezenlijken van je visionaire badkamerontwerp.

Cottoceramix badkamer tegels

“Voor al uw bouwoplossingen”

Badkamer tegels showroom

Badkamer tegels zijn meer dan alleen praktische oppervlakken; ze vormen de basis van de esthetiek en functionaliteit van je badkamer. Of je nu gaat voor een tijdloze klassieke stijl, een strakke moderne look, of iets daar tussenin, de juiste badkamer tegels kunnen het verschil maken.

Onze rol

Bij KOMBI Bouwmaterialen begrijpen we dat de keuze van de juiste badkamer tegels essentieel is voor het creëren van de badkamer die je voor ogen hebt. We bieden een breed scala aan badkamertegels in verschillende stijlen, maten en materialen, zodat je de perfecte tegels kunt vinden die passen bij jouw smaak en behoeften.

Ons deskundige personeel staat voor je klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de juiste tegels, of je nu een volledige badkamerrenovatie plant of gewoon een verfrissende update wilt.

Ons aanbod

  1. Keramische Tegels: Keramische badkamertegels zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in een eindeloze verscheidenheid aan kleuren en patronen.
  2. Porseleinen Tegels: Porseleinen badkamertegels zijn extreem sterk en bestand tegen vocht, wat ze perfect maakt voor badkamers met een hoge luchtvochtigheid.
  3. Natuursteen Tegels: Als je een natuurlijke en unieke uitstraling wilt, overweeg dan natuursteen badkamertegels zoals marmer, graniet of travertijn.
  4. Mozaïektegels: Mozaïektegels voegen een artistiek tintje toe aan je badkamer en zijn ideaal voor het creëren van accentmuren, douchenclaves, of het toevoegen van kleur en textuur.