Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Sint-Oedenrode

Voor de ‘gewoon goed’ mentaliteit ben je bij KOMBI Bouwmaterialen aan het juiste adres. Wij zijn een groothandel voor gewoon goede bouwmaterialen. Niks aparts, gewoon goed materiaal voor een gewoon goede prijs. Natuurlijk zijn we ook wel een beetje bijzonder. Dat komt door onze medewerkers, onze leveranciers en dat je voor echt alles wat met bouwmaterialen bij ons in Sint Oedenrode terecht kunt.

Bouwmaterialen Sint Oedenrode

Bouwmaterialen Sint Oedenrode: locatie

KOMBI Bouwmaterialen is sinds 1999 gevestigd in Nijnsel, Sint Oedenrode. In Sint Oedenrode wellicht beter bekend als het vroegere ‘van Erp hout- en bouwmaterialen’. Op deze locatie hebben wij diverse ruwbouwmaterialen op voorraad. Ook kun je hier onze showroom en profshop vinden. In de showroom kun je bouwmaterialen, zoals gevelstenen, dakpannen, tegels en deuren bekijken. Daarnaast hebben wij ook op deze locatie een profshop waar je terecht kunt voor je gereedschappen, schroeven, maar ook bijvoorbeeld bouwchemie of elektra.

Het hoofdkantoor van KOMBI Bouwmaterialen is gevestigd in Uden. Ook daar hebben we een groot magazijn met een ruime voorraad aan bouwmaterialen, een showroom en profshop. Bij ons grijp je dus niet zomaar mis! Wij geven je graag het advies dat je nodig hebt, dus schroom je niet om contact met ons op te nemen. Wij zitten er klaar voor!

“Je bent welkom bij KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode!”

Bouwmaterialen Sint Oedenrode: assortiment

Als je denk taan bouwmaterialen, dan is dat natuurlijk erg breed. Dat komt door de enorme hoeveelheid aan verschillende producten en per product ook weer verschillende leveranciers. De bouw is natuurlijk al redelijk complex, maar wij willen het juist graag makkelijk houden! Op onze website proberen we je een zo goed mogelijk overzicht te geven van de verschillende bouwmaterialen die je in ons assortiment kunt vinden:

Staat hierboven niet bij waar je naar op zoekt? Geef ons dan een belletje of stuur een mail, net zo gemakkelijk!