Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Deur kozijn combinatie

Raam | Deur | Kozijn Combinaties

Ben je op zoek naar raam- en/of deurkozijncombinaties? Dan biedt KOMBI Bouwmaterialen de perfecte oplossing. Samen met een van onze adviseurs kun je gemakkelijk en snel je maatwerk kozijnen samenstellen. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk.https://kombibouwmaterialen.nl/assortiment/afbouwmaterialen/kozijnen

De Elephant RDKC is een kozijn met of zonder raam of deur, het gewenste gevelelement volledig beglaasd en geverfd. Ook draai/kiepramen of iedere gewenste roedeverdeling behoren tot de opties. Naast de maatwerk RDKC’s zijn enkele maten standaard uit voorraad leverbaar voor bijvoorbeeld aanbouw of tuinhuis.

Geschikt voor iedere renovatie, aanbouw of (kleinschalige) nieuwbouw. Ben je al overtuigd? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop en plan jouw afspraak in. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan vooral verder!

Raam deur kozijn combinatie

Voordelen op een rij

 • Snelle levertijden (Levertijd ca. 4-6 werkweken)
 • Super kwaliteit
 • Gecertificeerd en 10 jaar garantie
 • Onderhoudsvriendelijk (DTS onderdorpel)
 • Ruime keuze uit verschillende opties en direct af te stemmen
 • Kozijnen mogelijk met standaard sponning voor nieuwbouw, maar ook renovatie sponning behoort tot de mogelijkheden
 • Offerte kun je direct meenemen naar huis

“Een mooie totaaloplossing voor je raam deur kozijn combinatie!” 

Maatwerk kozijnen in slechts 8 stappen

 1. Benodigd
  Bespreken wat je nodig hebt. Denk aan de maatvoering, vorm en indeling.
 2. Digitale bestelling
  Via het online bestelsysteem wordt snel en eenvoudig een offerte gemaakt. Deze kun je direct na je afspraak met onze adviseur meenemen.
 3. Opties
  Tijdens het overleg met een van onze adviseurs bespreek je eenvoudig alle opties. Denk aan draai- of draai-kiep ramen, ventilatieroosters, etc. Met uitzondering van een schuifpui.
 4. Productie
  Offerte goedgekeurd? Dan gaat het de productie in! Er wordt gewerkt met A++ bouwmaterialen.
 5. Levertijden
  Levertijden van raam deur kozijn combinaties liggen tussen de 4 en 6 weken. De levertijden van grotere projecten zijn in overleg.
 6. Levering
  De raam deur kozijn combinatie wordt kant-en-klaar geleverd. Wij geven een seintje als deze binnen is en jouw kant op komt!
 7. Plaatsing
  Voordat je overgaat op het plaatsen van het kozijn dien je met een aantal zaken rekening te houden. Zorg voor een veilige en droge tijdelijke opslagplaats. Controleer voordat je het kozijn gaat plaatsen of er geen bouwkundige fouten in zitten.
 8. 10 jaar garantie
  Wanneer volgens meegeleverde technische montage instructies wordt geplaatst en goed wordt schoongemaakt en onderhouden, kunnen we een garantie bieden van 10 jaar.