Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Houtskeletbouw

Wat is houtskeletbouw?

Houtskeletbouw is een snelle en duurzame bouwmethode waarbij je huis grotendeels in de fabriek wordt gemaakt. Alles wordt tot in detail geproduceerd en vervolgens in één keer naar de bouwlocatie gebracht. Op de bouwplaats kan je woning binnen een paar dagen worden opgebouwd. Bij ConstruQ combineren we houtskeletbouw met betonnen vloeren voor extra stevigheid. Daarnaast worden onze woningen standaard voorzien van onderhoudsarme kunststof ramen en deuren. Iedereen heeft zijn eigen wensen, dus bij ConstruQ kun je jouw woningtype aanpassen zoals jij dat wilt. Zo krijg je altijd een huis dat perfect bij je past. 

Duurzaam

Als je voor ConstruQ kiest, kies je bewust voor duurzaam. Onze unieke houtskeletbouw methode is milieuvriendelijker en duurzamer dan traditioneel bouwen. Prefab houtskeletbouw is namelijk super efficiënt, wat zorgt voor minder verspilling van grondstoffen. De houtskeletonderdelen worden in één keer naar de bouwlocatie gebracht, waardoor er minder vrachtwagens nodig zijn en dus minder CO2 wordt uitgestoten. Een groot deel van je woning wordt gebouwd met hernieuwbare materialen zoals hout. Onze houtskeletwoningen zijn luchtdicht volgens de bouwnormen, wat ze zeer energiezuinig maakt. Dit merk je niet alleen aan je energiekosten, maar ook aan het comfort in de zomer en winter. Dankzij de isolatie en de houtskeletbouw constructie heb je altijd een aangenaam binnenklimaat. Bovendien zorgen de betonnen vloeren, die we combineren met houtskeletbouw, voor een gelijkmatige afgifte van warmte en koude, en verbeteren ze de geluidskwaliteit in je huis. 

Voordelen van houtskeletbouw

Efficiëntie 

Door de snelle wind- en waterdichte constructie van de woning kan er efficiënter worden gewerkt. Dit resulteert niet alleen in tijdwinst, maar ook in een hogere kwaliteit van het eindproduct. 

Snelheid

Als de houtskeletbouw eenmaal op de juiste locatie is, kan de woning binnen een paar dagen gebouwd worden, waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe huis. 

Duurzaamheid

Houtskeletbouw is een duurzame bouwmethode, waarbij hernieuwbare materialen zoals hout worden gebruikt. Hierdoor draag je bij aan een beter milieu. 

Goede isolatie

Dankzij de houtskeletconstructie en hoogwaardige isolatiematerialen geniet je van een uitstekende isolatie in je woning, wat resulteert in lagere energiekosten en een comfortabel binnenklimaat. 

Flexibiliteit

Houtskeletbouw maakt het mogelijk om je woning aan te passen aan jouw wensen en behoeften. 

houtskeletbouw construq achtertuin
voorkant huis construq houtskeletbouw
houtskeletbouw met garage en huis construq

Klaar voor jouw droomhuis?

Wil je ook profiteren van de vele voordelen van houtskeletbouw? Maak kennis met onze Construq bouwmethode, samen met ons en uw aannemer bouwen wij uw huis in 5 simpele stappen  

U heeft een bouwlocatie
Kom naar onze showroom
bekijk de verschillende woontypes
U heeft contact met uw aannemer
Uw woning wordt gerealiseerd